6 Μαΐ 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !

Μπορεί μόλις εχθές να γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά, αλλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την… Πρωτοχρονιά! Ναι, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, καλεί το κοινό της, στις 11-12 Μαΐου, στην πλατεία Κουμουνδούρου, να συνεορτάσει με τους Μπαγκλαντεσιανούς την… Πρωτοχρονιά τους:


«Στις 11 και 12 Μαΐου του 2013 γιορτάζουμε την πρωτοχρονιά του Μπαγκλαντές στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Εκεί θα συναντηθούν πολλοί μουσικοί, χορευτές και άλλοι καλλιτέχνες. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον ΟΠΑΝΔΑ, την UNESCO Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ και το Υπουργείο Παιδείας. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, με γεύσεις, παιδικά παιχνίδια, χορούς και μουσική από την πατρίδα μας».
Άντε σύντροφοι, καλή… πρωτοχρονιά!
(ΥΓ): Και ο δήμος Αθηναίων του λαθρολάγνου Καμίνη (ΠΑΣΟΚ, ΡΗΜΑΔ) στο κόλπο, αλλά και το υπουργείο Παιδείας του Αρβανιτόπουλου (και του Φον Αντωνάκη). Όλο το… συνταγματικό τόξο επί σκηνής! Και ο ελληνικός λαός να πληρώνει το «μάρμαρο» της συνδιοργάνωσης!