12 Μαΐ 2013

Το ανέκδοτο της ημέρας: Το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά μεγάλης παράταξης

Το ΠΑΣΟΚ του 5%- σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις- είναι “μεγάλο” κόμμα κι έχει αντανακλαστικά “μεγάλης παράταξης¨. Τάδε έφη, Ευάγγελος Βενιζέλος.  “Το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά και κριτήρια μεγάλης παράταξης” ισχυρίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

σε συνέντευξη που έδωσε στο Εθνος.
Σε άλλο σημείο αφήνει αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ και τις αρνήσεις της για εκλογική σύμπραξη σημειώνοντας "δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα".
Για το ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι “ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται”, ενώ σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ.
Τέλος επιχειρεί να κλείσει τη συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως μετά την εισήγησή του και τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου , "μπορούμε να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής". 
http://www.kentrinews.gr