6 Μαΐ 2013

ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ: Ο ΒΑΤΡΑΧΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ!


20130506-124046.jpg

Άλλος ένας ευεργετημένος από το ΙΕΚ Σημίτη που γιόμισε την Ελλάδα με διαμάντια, όπως ο Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας, Ο Γιάννος και άλλοι ευπατρίδες.
Ο τίτλος δεν είναι χιουμοριστικος. Ο Ανδρουλιδάκης, από δόκιμος δημοσιογράφος σε... έντυπο του Γιώργου Κουρή, εκτινάχθηκε απότομα με μία γενναία βοήθεια από τον υπουργάρα (τότε) Κώστα Σημίτη, “επενδύοντας” σε …βατραχοκαλλιέργειες στην Κρήτη! Όλοι άλλωστε έχουμε δοκιμάσει τα θρυλικά βατράχια του Ανδρουλιδάκη, που γέμισαν την
αγορά σαν τις πληγές του Φαραώ.
Αυτός ο τύπος που γλίτωνε την φυλάκιση με το πρόσχημα του “αυτοκτονικού ιδεασμού”, ενώ είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 5 εκ. Ευρώ, ξαναμπαίνει δυνατά στις εκδόσεις, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όχι από τον Κορυδαλλό μωρέ, μπαίνουν φυλακή τα παλικάρια του Σημίτη; Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις επόμενες ενέργειες του αλλά και για το παρελθόν του ταπεινού δόκιμου δημοσιογράφου που από βατραχοκαλλιεργητής στην Κρήτη, βρέθηκε να πετά με ιδιωτικά πτητικά μέσα ως μεγαλοεκδότης. Οι ιδέες του εκσυγχρονισμού δεν φυλακίζονται, άλλο αν φυλάκισαν όλη την Ελλάδα.
Τρολλοκράτης