15 Μαΐ 2013

Τι εννοει η Ραχηλ ΜΑΚΡΗ ...ΧΑΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Στην δηλωση της η κα Ραχηλ Μακρη μηπως θεωρει την κα Μ.Χρυσοβελωνη πρακτορα του ΜΟΥΡΟΥΤΗ και του ΑΔΩΝΙ....Το παρακατω αρθρο αποτελεσε την αιτια της αντιπραθεσης..
Ο ΣερλοκΧολμς της πολιτικής τι ΑΠΑΝΤΑ.....

ΑΠΟ ΤΟhttp://www.i-portal.gr.
 θέμα φαίνεται ότι έχει προκύψει με την βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα...
Χρυσοβελώνη και τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, μετά την ενέργεια της πρώτης να ενταχθεί σε ομάδα, υπό ένα πατρινό συνάδελφό της, που αμφισβητεί τις προεδρικές επιλογές.

Τελευταίο «κρούσμα» οι διαδικασίες για την εκλογή γραμματέα, όπου ενώ ακόμη ο Π. Καμμένος δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, η ομάδα Χρυσοβελώνη - Νταβρή έσπευσε να προτείνει στέλεχος εκ Λαρίσης, απόστρατο της Αεροπορίας, προκαλώντας σύγχυση και εκνευρισμό.

Ηδη δε στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος πιστώνουν στα αρνητικά της κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη και την πρόθεση να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, γιατί - όπως εκτιμούν - πιστεύει ότι μπορεί να εκφράσει πολιτικά τα στελέχη και τους φίλους του εκλιπόντος Θανάση Νάκου και να πάρει τη ρεβάνς από τη Ζέτα Μακρή! Ετσι δεν αποκλείεται, και πολύ σύντομα μάλιστα, η κ. Χρυσοβελώνη να τεθεί εκτός ΑΝΕΛ... είτε με τη θέλησή της, είτε όχι...