7 Μαΐ 2013

Ρακέτες στη χλιδάτη Μύκονο ο Ν. Παπανδρέου.


Το Highspeed 5 ξεκίνησε από την Μύκονο με προορισμό την Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Μαΐου.
Το ροζ φωσφοριζέ ρολόι με την πολυαγαπημένη μου κούκλα Barbie να χαμογελάει στο κέντρο του καντράν, έδειχνε 5 ακριβώς.
Θηριώδη jeep, αστραφτερές «ανοιχτές» Mercedes, μηχανές πολλών κυβικών και…
ταπεινά παπάκια «στριμώχνονταν» στο garage του πλοίου. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, γάτες, σκύλοι, Φιλιππινέζες, τροφαντές Ρωσίδες, μέλη υπηρετικού προσωπικό στις κατάλευκες επαύλεις του νησιού είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής.
Ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι αναχωρούσαν από το κοσμοπολίτικο Νησί των Ανέμων, ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αλεξία και τα δύο τους παιδιά. Ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προτίμησε την Mykonos για τις πασχαλινές του διακοπές.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Nicholas λατρεύει τις Κυκλάδες. Την πρώτη του εμφάνιση on the beach έκανε μάλιστα μαζί με την καλλίγραμμη, blondie wife Αλεξία, τα παιδιά τους και ζευγάρι φίλων την Παρασκευή το μεσημέρι στον Πάνορμο.Το ζεύγος Παπανδρέου έφθασε στην δημοφιλή παραλία της Μυκόνου στις τρεις το μεσημέρι. Φορούσαν τα μαγιό τους, απολάμβαναν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του αιγαιοπελαγίτικου νησιού το οποίο για μια ακόμη χρονιά γνώρισε δόξα λαμπρή…. Λίγο αργότερα ο Νίκος επιδόθηκε σε έναν… άγριο ρακετοπόλεμο με τον έτερο κύριο της συντροφιάς.
Ο ρακετοπόλεμος του Νίκου στον Πάνορμο και η μαγειρίτσα του Γιώργου στον «Πάτραλη»
Ο ήχος έντονος, μονότονος… Τάκα-τούκα τάκα-τούκα. Σκέφθηκα ότι ο κ. Παπανδρέου και ο φίλος του «ζήλεψαν» τη δόξα των τριών πασίγνωστων, δημοφιλών κυρίων της ρακέτας. Μιλάω βέβαια για τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Λάτσιο και Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Σε κάποια στιγμή ο κ. Παπανδρέου διέκοψε το παιχνίδι του για να μιλήσει στο κινητό του. Κατέβασα μέχρι τα αυτιά την τεράστια λευκή καπελίνα, όμοια με αυτή που φορούσε η Μπιγιονσέ για την διαφημιστική καμπάνια της νέας σειράς μαγιώ που φέρουν την υπογραφή της. Προσπάθησα να ακούσω την συνομιλία του brother Nicholas. Μάταια.
λυκαβητος