16 Μαΐ 2013

Η κατάντια.... ενός Πολίτη!

Σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης φιλοξένησε στην μεσημεριανή του εκπομπή του, τον επί σειρά ετών υβριστή του καθηγητή Παπαγαρυφάλλου ή άλλως πολίτη Παπαγαρυφάλλου, όπως ο ίδιος αρέσκεται να τον αποκαλούν....

Για να θυμίσουμε στον κοιμισμένο λαό το τι έγραφε ο ίδιος ο πολίτης Παπαγαρυφάλλου στις 10 Απριλίου 2010 για τον Γ. Καρατζαφέρη παραθέτουμε το άρθρο του αυτούσιο:
 
Σέ μακροσκελή , πλήν όμως εμπεριστατωμένη επιστολή του ο καθηγητής Π.Παγαγαρυφάλλου, εξηγεί τις πολιτικές και ιδεολογικές "κωλοτουμπες" του Καρατζαφέρη , πού απετέλεσαν άλλωστε και την αιτία να αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ...  Σημειώνουμε ότι ο καθηγητής Παπαγαρυφάλλου είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και το σπουδαιότερο , ουδέποτε έκανε χρήση της ιδιοτητός του, ως καθηγητού Πανεπιστημίου και πάντα υπογράφει τα κειμενά του απλά ως.... ( Πολίτης Παπαγαρυφάλλου)...Γράφει:
Είναι γνωστό ότι εδώ και μία δεκαετία περίπου, ο εν λόγω αρχηγός και ιδρυτής του ΛΑΟΣ διακήρυσσε με πάθος και σε κάθε ευκαιρία το σύνθημα: ρήξη και ανατροπή, με το παράλληλο μόττο: Πατρίς, Θρησκεία, Ορθοδοξία
Μαζί μ’ αυτά εμφανιζόταν ένθερμος θιασώτης των ηθικών αξιών και λάβρος πολέμιος της οικογενειοκρατίας, των «σατέν» και των πολ
ιτικών τζακιών, εμφανιζόμενος ως ασυμβίβαστος εχθρός τους.
Στα εθνικά θέματα εμφανιζόταν ως εργολαβικός υπερασπιστής τους καταγγέλλοντας τους υπολοίπους για εθνική μειοδοσία, ιδιαίτερα στο όνομα της Μακεδονίας και των λαθρομεταναστών.
Μέσα στη γενική σήψη του πολιτικού συστήματος και τη δίψα μιας σημαντικής μερίδας του «κυριάρχου» λαού ν’ ακούσει κάτι το πατριωτικό, το εθνικό, το αξιοκρατικά και το ηθικό, μπόρεσε να παραπλανήσει ένα μικρό ποσοστό, το οποίο τον οδήγησε στη βουλή.
Σύμφωνα με τις διακηρύξεις και το πρόγραμμα του κόμματος (το οποίο σε μεγάλο βαθμό αποτελεί έργο του γράφοντος) θα έπρεπε η πρακτική πολιτική του να τείνει στην αλλοίωση και ανατροπή του status quo ώστε να αποδυναμωθεί σταδιακά το πολιτικό σύστημα των «σατέν», στα οποία μεγάλωσαν οι εκλεκτοί και πολιτικοί γόνοι. Με άλλα λόγια, υποσχόταν ένα άλλο πολιτικό και κοινωνικό άρωμα στη χαβουζοποιημένη πολιτική ζωή.
Άλλοι νωρίς κατάλαβαν την πολιτική απάτη και πολλοί ψάχνονται για να εντοπίσουν, που βρίσκονται και περισσότερο εκείνοι, οι οποίοι, χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται μέσα στο κόμμα ως τραπουλόχαρτα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Μετά τις εκλογές του 2004, κάνει την πρώτη κωλοτούμπα: Ψηφίζει, με την κοινοβουλευτική του ομάδα τον υποψήφιο Πρόεδρο της Ν.Δ. ως
Πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος δεν θα εκλεγόταν χωρίς τις ψήφους του ΛΑΟΣ.
Έτσι, αντί να δημιουργήσει τις πρώτες ρωγμές στο σάπιο σύστημα, το στήριξε ανατρέποντας την ανατροπή. Πολιτική απάτη μεγάλης ολκής.
* - Με την πρώτη αυτή κωλοτούμπα, που ανέδειξε τον κ. Σιούφα Πρόεδρο του «δημοσίου πτυελοδοχείου» και της «οπερέτας» όπως χαρακτήρισαν τη βουλή επιφανέστατοι πολιτικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ - ανοίγει η αυλαία του θεάτρου των συμβιβασμών και αλλαξοδρομιών του «μεγάλου ανατροπέα».
Έτσι φθάνει στη δεύτερη κωλοτούμπα:
* - Αγωνίζεται να ξαναμπεί στην «πολυκατοικία» από την οποία έφυγε (;) διακηρύσσοντας δικαιώματα συνιδιοκτησίας επί του διαμερίσματος.
Όμως οι πρώην ομογάλακτοι της Νέας Δημοκρατίας τον θεωρούν «ακραίο» και του κλείνουν την πόρτα την οποία θα προσπαθήσει ν’ ανοίξει για αρκετό καιρό.
Κωλοτούμπα τρίτη:
* - Ικετεύοντας να μπει στην πολυκατοικία, θα προτείνει στους ιδιοκτήτες της να στηρίξει την κυβέρνηση «για να μην έρθει το ΠΑΣΟΚ». Όμως εμμένουν στο «ακραίος»και αρνούνται την κοινοβουλευτική του στήριξη, η οποία απεμπολούσε τη θεωρία της ανατροπής, των ρήξεων και των «σατέν». Φυσικά, όλα αυτά «για το καλό της πατρίδας»!!
Κωλοτούμπα τέταρτη:

* - Αφού διαπιστώνει ότι κηρύσσεται αποσυνάγωγος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ξαναθυμάται τον Κάστρο και τον Γκεβάρα και παίρνει τ’ άρματα εναντίον τους, αν και στη βουλή τους στήριξε σε μερικά νομοσχέδια, πάντα «για το καλό της πατρίδας».
Κωλοτούμπα πέμπτη:
* - «Για το καλό της Πατρίδας» – και της οικοδομής – αυτός ο διαπρύσιος κήρυκας της ηθικής και των οικογενειακών και θρησκευτικών αξιών θα υπερβεί τα ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά εσκαμμένα: Θα προτείνει τη νομιμοποίηση του «μαύρου χρήματος» του εξωτερικού και μάλιστα εντόκως αφού επανακάμψει από τις ξένες τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι λευκής σαρκός, όπλων και ναρκωτικών ανακηρύσσονται εθνικοί ευεργέτες, με όσες κοινωνιοκτόνες και εθνοκτόνες συνέπειες, φέρνει μέσα της αυτή η πράξη! Διδάσκει την κλοπή, την φοροδιαφυγή και την κοινωνική και πολιτική χυδαιότητα «για το καλό της Πατρίδας»! Πρόκειται για κυνικό λάκτισμα όλων των αξιών, τις οποίες υποτίθεται ότι υπερασπιζόταν ο «ανατροπέας».
Κωλοτούμπα έκτη:
* - Πέντε χρόνια μέσα στη βουλή ουδέποτε το κόμμα του (το «του» σημαίνει δικό του) έφερε για συζήτηση το περίφημο θρησκευτικό ζήτημα της καταργήσεώς του «Χ.Ο.» από τις ταυτότητες, χωρίς το οποίο «δεν ζούσαν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ» και τα εκατομμύρια που υπέγραψαν την επαναφορά του. Σιωπή από παντού.
* - Η μεγάλη και έβδομη κωλοτούμπα θα γίνει από τον «ανατροπέα» στο θέμα της ανάδειξης του αρχηγού της ΝΔ. Θα πράξει το αντίθετο από όσα υποστήριζε, όλα τα χρόνια ως πούρος υπερασπιστής των εθνικών θεμάτων. Ενώ, λοιπόν, νυχθημερόν, κατηγορούσε την υπουργό των Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη ότι ενδίδει στα εθνικά μας θέματα και ότι «είναι φερέφωνο των Η.Π.Α.», όταν ήρθε η ώρα της εκλογής του αρχηγού στη ΝΔ τη στήριξε εκθύμως γράφοντας στην «Α1» (της 28-11-2009, σελ. 7) ότι: «Η επόμενη ημέρα της ΝΔ με αρχηγό αυτόν (τον Σαμαρά), θα μοιάζει με άλμα στο κενό»
Σκέτη ψυχολογική τρομοκρατία υπέρ της κ. Ντόρας, για λόγους εντελώς ψηφοθηρικούς, γεγονός το οποίο σχολιαζόταν ποικιλότροπα και σαρκαστικά από τον Τύπο.
Αυτή την πατριδοκαπηλική κωλοτούμπα (επειδή οι κωλοτούμπες είναι πολλές παύω να τις αριθμώ), καυτηρίαζε το περιοδικό «Ρεσάλτο»
(τεύχ. Νοεμβρίου 2009, σελ. 10) γράφοντας γι’ αυτή τη στήριξη: «Σήμερα αυτός, ο πομπώδης πατριδοκάπηλος έρχεται να στηρίξει το «σύμβολο» της πώλησης της πατρίδας και κάθε τι του εθνικού: «τη Ντόρα». Όμως αυτές οι οβίδειες «ιδεολογικές» και «πολιτικές» κωλοτούμπες δεν είχαν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Ο νέος αρχηγός της ΝΔ – όπως και ο προηγούμενος – τον απολάκτισε, αρνούμενος συμπόρευση…
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο «αταλάντευτος» υπερασπιστής του τρίπτυχου: Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια και τρομερός υπερασπιστής των εθνικών μας θεμάτων, θα κάνει το αδύνατο και αδιανόητο πολιτικό άλμα. Θα πηδήξει στην απροκάλυπτη συνεργασία και, κάπου-κάπου, στην πλήρη ταύτισή του με το ΠΑΣΟΚ. Είναι τόσο έκδηλη και τόσο προκλητική η στήριξή του προς τον κ. Τζέφρη – όπως ο ίδιος αποκαλούσε τον σημερινό «σύντροφό» του – ώστε η μεν ΝΔ να τον χαρακτηρίσει ως «ως βοηθό της κυβέρνησης» και γνωστός τηλεπαρουσιαστής να τον εμφανίσει ως «κυβερνητικό εκρόσωπο του ΠΑΣΟΚ».
Ο Πρωθυπουργός (Τζέφρη) θα του ανταποδώσει με αβρότητα αυτή τη στήριξη, την τόσο αναγκαία να βγει από την πολιτική απομόνωση και να ισοπεδώσει όλα τα κοινωνικά δικαιώματα του «κυρίαρχου» λαού χαρακτηρίζοντάς τον, από του βήματος της βουλής ως «υπεύθυνο πολιτικό ηγέτη»!
Χαράς ευαγγέλια ο «ανατροπέας» αφού τα «σατέν» τον αποκαλούν πλέον όχι «ακροδεξιό», αλλά «υπεύθυνο πολιτικό αρχηγό».
Από εδώ και πέρα αρχίζει η κοινή πορεία των δύο Γιώργων σ’ ένα.
Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, για να επιβεβαιωθεί και η ρήση του θρυλικού Μακρυγιάννη που διεκτραγουδώντας τα παθήματα της Πατρίδας, έλεγε: «Αυτοίνοι οι πολιτικοί σε έκαμαν πραμάτεια»!
Ο «ανατροπέας» θα υποστεί αυτοευνουχισμό της πολιτικής μνήμης και θα ξεχάσει όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος «για το καλό της Πατρίδας» και θα συμπορευθεί μαζί τους αρνούμενος τη σύσταση των διαβοήτων Εξεταστικών Επιτροπών με το ηθικό «επιχείρημα», ότι «τώρα δεν έχουμε καιρό για τη διερεύνηση των σκανδάλων
Στα πλαίσια αυτά της εθνικοσοσιαλιστικής συμμαχίας, ο «ανατροπέας» θα πει ότι «ο Σημίτης είναι εθνικό κεφάλαιο», ότι ο «Α. Παπαδόπουλος είναι απαραίτητος για την ανόρθωση της οικονομίας» και ως προς τον … σοσιαλιστή αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα
: «Μακάρι η Ελλάδα να είχε και άλλους Πάγκαλους». Γλείψιμο στον κύβο. Θα τ’ ακούνε οι Κούρδοι και θ’ ανατριχιάζουν γι’ αυτή την «φιλοκουρδική» πολιτική του όψιμου συμμάχου της τριάδας που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους! Ο «ανατροπέας» συνδυάζει απόλυτα τον Γκεμπελισμό με τον Μακιαβελλισμό. Είναι η «πολιτική», η οποία του άνοιξε τις πόρτες (επιτέλους) του προδοτικού συμμοριακού συστήματος.
Άφησα τελευταία – υπάρχουν και πολλές άλλες – την κωλοτούμπα του … Αμερικανοφάγου «ανατροπέα», ο οποίος ξεχνώντας τι έλεγε και τι έγραφε για τους «φονιάδες των λαών» (όπως τους έλεγαν πατήρ και Τζέφρη υιός), μας πληροφόρησε τηλεοπτικώς ότι: «Προετοίμασε το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με προπομπό την ευρωβουλευτική του ΛΑΟΣ, «η οποία διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους». Ακολούθησε τα διδάγματα του «χαρισματικού» και πατριδοκτόνου Α. Παπανδρέου, γιατί κατάλαβε ότι στην Ελλάδα δεν έχεις πέραση αν δεν χαρακτηρίσεις τους Αμερικάνους «φονιάδες των λαών»!
Ούτε ο Άρης Βελουχιώτης δεν το είπε αυτό έτσι, ωμά!
Και αφού ο ασυμβίβαστος πολέμιος της λαθρομετανάστευσης βοήθησε και στήριξε την κυβέρνηση, απεμπόλησε και αυτό το εθνικό θέμα. Ψήφισε το νόμο μόνη της η συμμαχική κυβέρνηση αφού διαθέτει την απαραίτητη κοινοβουλευτική δύναμη. Βέβαια ο ΛΑΟΣ καταψήφισε το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες αλλά αυτό δεν έχει καμμιά πρακτική και εθνική σημασία. Το εθνικό έγκλημα συνετελέσθη και η έκκληση του ΛΑΟΣ για συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα είναι χωρίς νόημα πρακτικό.
Έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα. Τώρα έπονται άλλες εθνικές τραγωδίες.
Περιμένοντας απάντηση, καταλήγω με ετούτα τα λόγια του Δημοκρίτου: «Πολλοί ενώ πράττουν τα αίσχιστα επιμελούνται όμως να εκφράζονται με άριστους λόγους».


Είναι αυτό που ο Αριστοτέλης χαρακτηρίζει ως «ασέλγεια των δημαγωγών».Μ’ αυτά – που δεν τελειώνουν εδώ – κλείνω ετούτο το κριτικό κείμενο, το οποίο είναι φυσικό να επισύρει την αντιπάθεια του «ανατροπέα». Τον ανατροπέα, ο οποίος, γλείφοντας πολιτικά τους τρεις εθνικούς δοσιλόγους (πρώην Πρωθυπουργούς) τους επισκέφθηκε και τους παρεκάλεσε «να καθίσουν όλοι μαζί σ’ ένα τραπέζι για ν’ αντιμετωπιστεί από κοινού η κρίση» (τελικά ο προηγούμενος πρωθυπουργός λόγω «κοπώσεως» δεν τον δέχθηκε).
Έτσι, αντί οι τρεις πρώην πρωθυπουργοί να οδηγηθούν στο σκαμνί του κατηγορουμένου για το εθνικό ναυάγιο που προκάλεσαν στην Ελλάδα και στο έθνος των Ελλήνων, τους νεκρανασταίνει πολιτικά και τους εκλιπαρεί να τη σώσουν! «Ξέχασε» ο λαλίστατος «ανατροπέας» τι τους έσουρνε εγγράφως και τηλεοπτικώς για διαφθορά, οικογενειοκρατία και «σατέν».
Αδιανόητες πολιτικές «συμμαχίες», που προσλαμβάνουν τη μορφή της πολιτικής αθλιότητας και της πολιτικής κωλοτούμπας που δεν έχει τέλος.
Συνεχίζοντας την κωλοτουμποειδή πολιτική ο «ανατροπέας», αυτός ο φοβερός «πολέμιος» του κεφαλαίου, θα προτείνει την πενταετή παράταση των εργολαβικών συμβάσεων «για το καλό της Πατρίδας»:
Τέλος, ο ασυμβίβαστος θιασώτης της διαφάνειας και αρχάγγελος της τίμιας διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, υπαναχωρεί ατάκτως μπροστά στις επιταγές του νέου … συντρόφου.
Πρόκειται συγκεκριμένα για τη στήριξη του προς τον νόμο με τον οποίο ο Πρωθυπουργός εξουσιοδοτείται να συστήνει με προσωπική του απόφαση διάφορες επιτροπές από «ημέτερους» που θ’ αμείβονται εκτός του
τακτικού προϋπολογισμού.
Η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας, ω κωλότουμπα.
Ως τελευταία κωλοτούμπα του «αμερικανοφάγου» και πολέμιου του κεφαλαίου σημειώνω την πρότασή σου προς το «σύντροφό» του κ. Τζέφρη, ν’ απειλήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στο Δ.Ν.Τ. για δανεισμό! Ο κ. Πρωθυπουργός τον άκουσε και το έκανε, όπως δημοσίως επαίρεται ο ίδιος, γεγονός το οποίο ο γνωστός σατιρικός σχολιαστής της Τρίτης να πει ότι «συγκυβερνά ο κ. Καρατζαφέρης».
Έτσι λοιπόν, αυτή η «φαεινή» ιδέα του «ανατροπέα»έφερε από το παράθυρο το Δ.Ν.Τ. στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και στην Ελλάδα.
Τι έχουν τα μάτια μας να δουν ακόμα από την πολιτική του και τις προκλητικές του κωλοτούμπες, πάντα «για το καλό της Πατρίδας»!

Πηγή: http://politikosafari.blogspot.gr/2010/04/blog-post_30.html
Και ένα πιο πρόσφατο σχετικά κείμενο του πολίτη Παπαγαρυφάλλου της 19ης Φεβρουαρίου 2012, που “εξυμνεί” τον Πρόεδρο που τον αποκαλεί ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΥΒΙΣΤΗ.
Γ. Καρατζαφέρης: Τραγελαφική πολιτική με αλληλοδιάδοχες κωλοτούμπες.
1. Από τον Μάρτιο του 2010 άρχισε η κριτική μου κατά της κωλοτουμποειδούς πολιτικής του κ. Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος διοικεί το κόμμα του δίκην φεουδάρχου.
Η κριτική αυτή δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες χωρίς καμμία απάντηση.
2. Εν όψει του γεγονότος της αποσυνθέσεως του ΛΑ.Ο.Σ. και της καθέτου πτώσεως στο εκλογικό Σώμα, ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής προβαίνει διαρκώς σε αλληλοδιάδοχες πολιτικές κωλοτούμπες επιχειρώντας να σταθεί στο όριο του 3% ως απότοκο του γεγονότος της ψηφίσεως του Α΄ Μνημονίου.
3. Διαπιστώνοντας, λοιπόν, την αναξιοπιστία του και την κατρακύλα του –δεν ήξερε, δεν άκουγε;- κάνει στροφή 180ο κηρύσσοντας αγώνα κατά του Β’ Μνημονίου, επιβάλλοντας κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του για καταψήφισή του. Πρόκειται για μία προαναγγελθείσα έξοδο την οποία είχε προβλέψει έγκυρος αρθρογράφος: Έγραφε «Το Βήμα» (της 8/1/2012, σελ. Α13): «Με βάση τις δημοσκοπήσεις, η πιο επωφελής κίνηση για το ΛΑ.Ο.Σ. είναι η έξοδος από την κυβέρνηση». Πάσχισε για να τη στήσει με πρωθυπουργό τον τραπεζίτη, που συνέπραξε με τον Σημίτη στην εθνοκτόνο είσοδο της πεινασμένης Ελλάδος στη ζώνη του Ευρώ...
4. Ψήφισε το εθνοκτόνο μνημόνιο μαζί με τον πολιτικό του σύμμαχο Τζέφρη. Μας είπε ότι αυτό το εθνικό έγκλημα το έκανε «για την πατρίδα».
5. Τώρα μας λέει ότι εγκαταλείπει τον «Τιτανικό» πάλι «για την πατρίδα».
Συνεπώς –πέρα από τα όσα κατά καιρούς έγραψα για τις κωλοτούμπες του- εφαρμόζει την «πολιτική» του μπαίνω-βγαίνω, όπως αυτό γίνεται με το χαμαιτυπείο, όπως θα έλεγε και ο πολιτικός του μέντωρ.
Διαπίστωσε ο πολιτικός ζογκλέρ ότι το τρικ που χρησιμοποίησε –παίζοντας με τις τύχες του φαύλου λαού και της πατρίδας- δεν τον ωφέλησε κομματικά και «την έκανε με μικρά πηδηματάκια». Ξανά «για την πατρίδα»!
Αγνοεί ο «γαλατάς» ότι η πολιτική, η ιδεολογία και η πατρίδα δεν υπηρετούνται με τη συνταγή του Γ. Γκέμπελς που δίδασκε στη Γερμανία του Γ’ Ράιχ ότι: «Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα».
6. Θα πρέπει ο πρωκτοκυβιστής να θυμηθεί τον Γιάννη Μακρυγιάννη, που μας άφησε τούτη την εθνική παρακαταθήκη: «Η πατρίδα δεν είναι πραμάτεια».
Διαπιστώνοντας όμως ο πατριώτης ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση οδηγεί το κόμμα του στον πάτο, κάνει νέα κωλοτούμπα και με πρόσχημα το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση δηλώνοντας ότι: «θα πάρω την κάπα μου και θα φύγω» (εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ της 1 Φεβρουαρίου). Πρόκειται για μία προγραμματισμένη δραπέτευση, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως και πανηγυρικώς ότι έγινε όχι για «το καλό της πατρίδας», αλλά του κόμματός του, παραβιάζοντας στοιχειώδεις αρχές και κανόνες της ατομικής και πολιτικής συμπεριφοράς.
7. Έτσι, ο «ανατροπέας» και πρωταθλητής της πολιτικής και ιδεολογικής κωλοτούμπας δεν ορρωδεί προ ουδενός. Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και ενώ ο «κυρίαρχος» λαός περιμένει αγωνιωδώς το διαβόητο δοσιλογικό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ο λάτρης του «Μνημονίου», με το οποίο «έσωσε την πατρίδα» ψηφίζοντάς τo, προτιμά να ματαιώσει την σύγκλισή του και να πάει στη Θεσσαλονίκη για κομματική φιέστα.
8. Έτσι, ενώ δανειστές και Τρόικα βάζουν το μαχαίρι στον Ελληνικό λαό για άμεση απόφαση, ο άλλοτε θαυμαστής του Τσε Γκεβάρα, θα τον μιμηθεί από τη Θεσσαλονίκη κηρύσσοντας αντάρτικο εκπέμποντας απειλές κατά της Μέρκελ λέγοντας: «Δεν δέχομαι απομοίωση της εθνικής αξιοπρέπειας». Στο πνεύμα αυτό της «εθνικής Αντίστασης», ο πολιτικός του «Μνημονίου», αρνείται να παρακαθήσει σε κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την Τρόικα, λέγοντας ότι «υπάρχει πρωθυπουργός» ενώ κάποτε δήλωνε ότι διαβάζει και τις προκηρύξεις των τρομοκρατών, τους οποίους θα ήθελε ν’ ακούσει αφού και αυτοί «κάτι έχουν να πουν». Με το πρόσχημα της «εθνικής αξιοπρέπειας» αρνείται να συζητήσει με τους μουσαφίρηδες –όπως τους χαρακτήρισε- τους οποίους όμως ο ίδιος κάλεσε τον Μάιο του 2010 με την ψήφιση του Μνημονίου A'.
Πρόκειται για μια πατριδοκάπηλη συμπεριφορά, η οποία δεν συνδέεται με το πρόσχημα της εθνικής αξιοπρέπειας αλλά με τη ραγδαία πτώση των εκλογικών ποσοστών που έπεσαν στο 5%. Τρανή απόδειξη ότι οι κωλοτούμπες δεν γίνονται για τη «σωτηρία της Πατρίδας», αλλά του ιδίου και του κόμματος.
9. Διαπιστώνοντας την κομματική κατρακύλα πορεύεται χέρι, χέρι με τον εθνικό ενταφιαστή Τζέφρη και προτείνει την παράταση του βίου της δοσιλογικής κυβέρνησης του τραπεζίτη, αναβάλλοντας τις εκλογές! Για τον «πούρο» δημοκράτη, η προσφυγή στο λαό ισοδυναμεί με πολιτικό αδίκημα.
10. Και ενώ ο «κυρίαρχος» λαός βρίσκεται στα έσχατα όρια της νευρικής κρίσης βιώνοντας την απόγνωσή του, ο μεγάλος πατριώτης παίζει καντρίλιες πάνω στο πτώμα της Ελλάδας επιστρέφοντας τα κείμενα της Τρόκκας που είναι στην Αγγλική γλώσσα, αξιώνοντας μετάφραση (και πολύ σωστά) ενώ ο χρόνος είναι ανύπαρκτος! Δεν γνωρίζω σε ποια γλώσσα διάβασε –αν διάβασε- το Μνημόνιο ο κ. Καρα­τζαφέρης όταν το ψήφιζε και το οποίο είχε εκατοντάδες σελίδες. Προσπαθώντας ν' αποφύγει το πικρό ποτήρι, να ξαναϋπογράψει το νέο Μνημόνιο επιχειρεί τη δραπέτευση δια μέσου της προπολεμικής ιστορίας κάνοντας λόγο «για Μόναχο» και «μικρούς Ευρωπαίους ηγέτες»,
Με σιβυλλικές δηλώσεις, πότε για συναντήσεις του Μονάχου και πότε για χρονικά ασφυκτικά περιθώρια που μοιάζουν «με στενά παπούτσια», ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής προσήλθε στην πολυανα­βληθείσα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Τετάρτης, στην οποία προηγήθηκε ο τραγέλαφος των κειμένων, τα οποία άλλα έλεγαν στην αγγλική και άλλα στην ελληνική!
Κάνω εδώ μία παρένθεση για να σημειώσω ότι δεν θα είχαμε φαινόμενα αυτού του είδους, αν η Ελλάδα είχε υιοθετήσει την πρόταση της τότε επιτρόπου και νυν υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου «να καθιερωθεί η Αγγλική γλώσσα ως επίσημη στην Ελλάδα» (βλ. Συνέντευξή της στην εφ. «Η Καθημερινή» της 18/11/2001).
Από τότε και χωρίς ντροπή οι «υπερήφανοι» ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ την ψηφίζουν και την ξαναψηφίζουν. Πολιτικός πιθηκισμός!
12. Επανέρχομαι στον υπερπατριώτη κ. Καρατζαφέρη για να σημειώσω ότι προσήλθε στη σύσκεψη της Τετάρτης χωρίς να έχουν εκδοθεί οι γνωμοδοτήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Νομικού Συμβουλίου για τη νομιμότητα της συμβάσεως καθώς και η έγγραφη διαβεβαίωση της Τράπεζας Ελλάδος για τη δυνατότητα της χώρας να ανταποκριθεί στις επιβαλλόμενες υποχρεώσεις.
Άσφαιρες τρακατρούκες και πιρουέτες του κ. Προέδρου, ο οποίος πάντα κυνηγά τις εντυπώσεις.
13. Υπό το πλέγμα αυτών των γεγονότων και περιστάσεων και με την εύλογη αγωνία του «κυρίαρχου» λαού και την παρουσία πολλών ΜΜΕ του εξωτερικού και της Ελλάδος πραγματοποιείται η περιβόητη σύσκεψη στην οποία «αποφασίστηκαν» τα εξής, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των αρχηγών:
Μετά από την οκτάωρη «σύσκεψη» οι συμμετέχοντες νεκρο­θάφτες προέβησαν σε δηλώσεις με πρώτο τον πρωκτοκυβιστή Καρατζαφέρη, ο οποίος «ενημέρωσε» τον ελληνικό λαό με στίχο του Καβάφη, που αναφερόταν στον «αρνητή»!
Όσοι είχαμε τον Καβάφη, τον ανοίξαμε για να δούμε τι θέλει να πει ο χρησμός.
Ο «ανατροπέας» μας αποκάλυψε ότι «στο πρώτο ημίωρο είχε καταθέσει τις απόψεις του και παρέμεινε έως τα μεσάνυχτα να συμπαρασταθεί στον Σαμαρά» (Στον οποίο είχε αφιερώσει το βιβλίο: «Ο τρελαντώνης», ο οποίος τον είχε αποκαλέσει λαγό).
Επανέλαβε ότι οι αντιρρήσεις του εστιάστηκαν στην έλλειψη των γνωμοδοτήσεων των θεσμικών οργάνων που αναφέρθηκαν πιο πάνω και τα οποία όμως δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο.
Με ήξεις – αφίξεις, χρησμούς και κωλοτούμπες, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να κρατήσει τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη και γι’ αυτό το λόγο δηλώνει ταυτόχρονα: «Δεν θέλω ν’ αποτελέσω εμπόδιο. Θα στηρίξω τις σωστές αποφάσεις». Ακολουθεί πρωθυ­πουρ­γική ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο για «ευρύτατη συμφωνία των αρχηγών», η οποία «βελτιώνεται» με νεότερη που λέει «με επιφυλάξεις του κ. Καρατζαφέρη».
14. Ο άλλοτε θιασώτης του εθνοκτόνου Μνημονίου ενώ παριστάνει τον διαφωνούντα σπεκουλάρει ταυτόχρονα διεκδικώντας μέρος της... δόξας δηλώνοντας: «Ό,τι έγινε με τις συμφωνίες στη σύσκεψη ήταν δουλειά όλων μας και δεν έχει σημασία ποιος έτρεξε πρώτος», προσθέτοντας «χαίρομαι που τους επέβαλα τον Παπαδήμο που έχει προσβάσεις» (ΤΗΛΕΑΣΤΥ).
Οι θανάσιμες ώρες για την βιολογική υπόσταση του «κυρίαρχου» λαού κυλούν πολύ γρήγορα και σε κατάσταση πανικού της συγκυβέρνησης των πολιτικών αθλίων των Αθηνών.
15. Οι Ευρωπαίοι βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης και ψάλλουν τα εξ αμάξης στους φορείς του εκφυλισμένου συστήματος, με κορυφαία εκδήλωση τούτη τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονο­μικών: «Σε ποιους εμπιστεύονται οι Έλληνες; Στο πολιτικό τους σύστημα ή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς;»
Σ’ αυτό το εθνικό κατάντημα μας οδήγησε το δίδυμο Τζέφρη – πολιτικού πρωκτοκυβιστή με την ψήφιση του Α’ Μνημονίου. Όσο για τον γράφοντα, και εξ αποτελέσματος, οφείλει να πει ότι τρέφει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη Χάρυβδη. Τούτο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο, γεγονός το οποίο αποδεικνύει η διογκούμενη αγανάκτηση του εν απογνώσει τελούντος λαού, ο οποίος καθημερινά το απαξιώνει, όπως το μαρτυρούν οι συχνές δημοσκοπήσεις.
16. Η πανωλεθρία των μνημονιακών κομμάτων είναι πια γεγονός και μάλιστα με εναλλασσόμενους χυδαίους πολιτικούς ρόλους: Ο σφοδρά αντιμνημονιακός αρχηγός της Ν.Δ. μεταμορφώνεται σε σκληρό και διαπρύσιο κήρυκα της ψηφίσεως του Β’ Μνημονίου, ενώ ο αρχιτέκτονας του Α’ Μνημονίου και ένθερμος θιασώτης του επί διετία, αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. κάνει τριπλή κωλοτούμπα και μετατρέπεται σε αρνητή του! Ο μακιαβελλισμός στο απόγειό του. Υπό το φως αυτών των εμετικών εξελίξεων, ο «ανατροπέας» Καρατζαφέρης, αφού συνετέλεσε στο άνοιγμα του δρόμου των πατριδοκτόνων μέτρων, επανέρχεται στο γνωστό τροπάριο της Κασσιανής: «Σωτηρία της πατρίδας»! Διαβλέπει τον κομματικό και προσωπικό του κίνδυνο από τον μνημονιακό πλέον «τρελαντώνη» και την άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και της λαϊκής Δεξιάς του αληθινού αντιμνημονιακού Καμμένου.
17. Ευρισκόμενος, λοιπόν, στην πολιτική και ιδεολογική μέγγενη, ο πολιτικός κωλοτούμπας ξαναζώνεται τα άρματα και το παίζει αντάρτης καταγγέλλοντας τους Ευρωπαίους ηγέτες ως εκβιαστές και βιαστές της εθνικής αξιοπρέπειας και της εθνικής κυριαρχίας!
Όμως, ήταν ο ίδιος που την απεμπόλησε τον Μάιο του 2010 ψηφίζοντας το Α΄ Μνημόνιο στο όνομα της «σωτηρίας της πατρίδας»! Έτσι, από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα και υπό το κράτος απολύτου πανικού, οδηγείται στην ετσιθελική απόφαση του κόμματος που λέει: όχι ψήφος στο Μνημόνιο Β΄ και παραμονή των τεσσάρων υπουργών του στο κυβερνητικό σχήμα «αν τους θελήσει ο πρωθυπουργός»!
18. Πρόκειται για «πολιτική», που θα πρέπει να καταγραφεί στο «βιβλίο Γκίνες» για τον ασύνορο παραλογισμό της, και να γιατί: Ενώ το κόμμα και οι υπουργοί του θα καταψηφίσουν το Μνημόνιο –με δική του εντολή- ταυτόχρονα θα παραμένουν στο υπουργικό συμβούλιο για να εφαρμόσουν την μνημονιακή κυβερνητική πολιτική!! Άκρατος και πολύμορφος καιροσκοπισμός, ο οποίος σηματοδοτεί όχι μόνο την οικονομική αλλά και την πολιτική χρεοκοπία της Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών και μάλιστα Ορθοδόξων!
19. Από τον πολιτικό και κομματικό αυτό τραγέλαφο διαχώρησαν τη θέση τους τα... κορυφαία στελέχη του Βορείδης και Γεωργιάδης, οι οποίοι, ναι μεν κατέθεσαν τα υπουργικά τους χαρτοφυλάκια, πλην όμως τόλμησαν να διαχωρήσουν τη θέση τους ψηφίζοντας το Μνημόνιο το οποίο ο δεύτερος είχε αναγάγει σε θρησκεία! (Άλλο βέβαια ότι αυτή η πράξη τους ανοίγει το δρόμο για την μεταπήδηση στη Νέα Δημοκρατία, την οποία χρόνια και χρόνια κατακεραύνωναν. Ο tempora o mores!)
20. Καταλήγοντας, θεωρώ σκόπιμο να σημειώσω και τα εξής ως προς τις κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη, που συνοδεύονται και από πολιτική απάτη.
Έτσι, αφού με προσωπική του απόφαση αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση και αφού κήρυξε τον πόλεμο κατά του Μνημονίου Β' συγκαλεί εκ των υστέρων την δήθεν Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία «εγκρίνει» τις αποφάσεις του και μάλιστα ομοφώνως!
21. Με αυτά και άλλα πολλά και εν μέσω μιας οργισμένης Ελλάδος, στο «δημόσιο πτυελοδοχείο» αρχίζει η συζήτηση των κοινωνιοκτόνων νέων μέτρων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το οποίο χαρακτηρίστηκε «πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας και του συντάγματος».
Αυτό είναι αληθέστατο, αφού ουσιαστικά τα χρονικά περιθώρια ήταν απαγορευτικά για μία ανεκτή συζήτηση των 600 σελίδων του κειμένου και των 25 παραρτημάτων.
Το διήμερο που προηγήθηκε αποτέλεσε λουτρό ψυχολογικής τρομοκρατίας από τους υπεργολάβους των τοκογλύφων, οι οποίοι επέβαλαν σιδερένια κομματική πειθαρχία στους γονατισμένους βουλευτές.
Μάλιστα ο όψιμος λάτρης του Μνημονίου και αρχηγός της Ν.Δ. σε μία τερατώδη κωλοτούμπα απείλησε τους βουλευτές ότι «δεν θα είναι υποψήφιοι αν καταψηφίσουν», ενώ ο έτερος συμμαχητής του Τζέφρη εξαπέλυε καταιονισμό τρομοκρατικών απειλών κατά του «κυρίαρχου» λαού λέγοντάς του ότι: το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Δεν θα έχει φάρμακα και κρέας, θα αυξηθεί η ανεργία, θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και πάει λέγοντας.
Όμως, η τρομοκρατία δεν εκτυλίσσεται μόνο στην αίθουσα της Βουλής αλλά, κυρίως, και προς τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγμα­τος, η οποία δεν είναι λεκτική. Συνοδεύεται από τις σιδερόφρακτες δυνάμεις καταστολής που σκεπάζουν το κέντρο της Αθήνας με επικίνδυνα χημικά. Οι εκατέρωθεν τραυματίες δεκάδες.
22. Εντός της Βουλής, και ενώ οι Έλληνες παρακολουθούν αγωνιωδώς τα όσα λέγονται, ο πρωκτοκυβιστής κ. Καρατζαφέρης προβαίνει στην κωλοτούμπα της κωλοτούμπας: «Όπως είναι τα πράγματα, να γίνου εκλογές. Να διαλυθεί η Βουλή», ενώ ως προχθές δήλωνε ότι «είναι καταστροφικές»! ΕΛΕΟΣ!
23. Εν μέσω αυτής της πολυεπίπεδης αθλιότητας του πολιτικού βίου ψηφίζεται το διαβόητο εθνοκτόνο νομοσχέδιο με το οποίο εφαρμόζονται οι διατάξεις του Μνημονίου Β΄ το οποίο συνέταξαν οι δανειστές.
24. Η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου υπήρξε ο καταλύτης της αποσυνθέσεως του λαϊκοκτόνου και βοθροποιημένου πολιτικού συστήματος, αφού 45 βουλευτές διαγράφτηκαν από το κομματικά μαντριά επειδή διαφώνησαν με την κομματική γραμμή των αρχηγών!!!
Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος προ πενταετίας είχε παρουσιάσει και το δοκίμιό του: «Ελευθερία», γράφοντας ότι «η ελευθερία δεν φυλακίζεται», συναντώντας την αντίθετη άποψη του γράφοντος.
Λόγια παχιά, λόγια κενά!
Διέγραψε, λοιπόν, τα δύο επιφανή στελέχη του κόμματός του επειδή εφάρμοσαν την πολιτική που χάραξε ο ίδιος στο Α΄ Μνημόνιο, τον Μάιο του 2010 (κατά της τότε πολιτικής του άσκησα οξύτατη κριτική με το από 19/5/2010 κείμενό μου: «Γ. Καρατζαφέρης: Ο μαέστρος της πολιτικής κωλοτούμπας», το οποίο δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες).
Τώρα, ο αρχηγός, κάνοντας πολύστροφη κωλοτούμπα θέλησε να μετατρέψει τους βουλευτές του σε πολιτικούς πιθήκους ώστε να ψηφίσουν αντίθετα με όσα τους υποχρέωσε το 2010.
Είναι προφανές ότι ο κ. Πρόεδρος επιχείρησε να μετατρέψει ολόκληρο το κόμμα σε δοχείο των δικών του κάθε φορά αποφάσεων και σκοπιμοτήτων. Τώρα, αυτή η τακτική δεν του βγήκε, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί την προϊούσα αποσύνθεσή του.
Αρχίζει το πολιτικό ρέκβιεμ του εθνικού πρωκτοκυβιστή.
Ο επόμενοοοοςςς...!!!
του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
ΤΕΛΙΚΑ πολίτη ΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ μήπως επέλεξες τον ρόλο του ΔΕΥΤΕΡΟΚΥΒΙΣΤΗ;
Αυτό είναι κατάντια!!!