27 Μαΐ 2013

Hγέτες η πεκινουά του Σαμαρά;> 11 εκατομμύρια Ελληνες περιμένουν να δουν εαν οι Πάστορας-Βενιζέλος διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές της Μαρίας Σπυράκη περιμένουν το δελτίο των 8. Απόψε 11 εκατομμύρια Ελληνες θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να...
διαπιστώσουν αν οι Βενιζέλος και Κουβέλης είναι αρχηγοί κομμάτων η πεκινουά του Σαμαρά.
Αυτό θα διαφανεί από την  αντιμετώπιση που θα έχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και φυσικά ο εμπνευστής του ο Ρουπακιώτης.
Περιμένουμε να δούμε αν ο Πάστορας και ο Βενιζέλος τσαλακωθούν για μια ακόμη φορά πολιτικά αποδεχόμενοι να συζητηθεί στο απώτερο μέλλον το συγκεκριμένο νομοσχέδιο η να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο που θα ετοιμάσουν από κοινού ο Βορίδης με το Μαξίμου.
11 εκατομμύρια Ελληνες θα περιμένουμε να διαπιστώσουμε εαν υπάρχει πολιτική τσίπα στους Βενιζέλο και Πάστορα οι οποίοι βλέπουν τα κόμματα τους να συνθλίβονται δημοσκοπικά με ποσοστά που μετά βίας φθάνουν στο 5% και 4% αντίστοιχα.
Τους καλούμε δε να αποφύγουν, με διπλωματικές διατυπώσεις, να ωραιοποιήσουν την ταπείνωση τους σε περίπτωση που ο Σαμαράς τους τρίψει στη μούρη το αντιρατσιστικό.
Οσο για τον Πάστορα περιμένουμε να δούμε αν διαθέτει το ανάστημα να υπερασπισθεί τον Ρουπακιώτη.
Σε διαφορετική περίπτωση ας ετοιμασθούμε άπαντες να προσχωρήσουμε στο κόμμα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ετοιμάζει ο σύμβουλος του Πάστορα Σταμάτης Μαλέλης από κοινού με την Πετρούλα.
Λίγες ώρες έμειναν από την γελοιοποίηση η την ευχάριστη έκπληξη...
http://www.kourdistoportocali.com/articles/21377.htm