20 Μαΐ 2013

Ε - Ε - Έρχεται o transformer

Έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας, που "συναντήθηκε" και "φωτογραφήθηκε" πριν από λίγες μέρες στο Ρεϋκιαβικ με τον πρόεδρο Πάνο.. Θα τον υποδεχτεί σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, πλην ....του κ. Καμμένου ο οποίος θα απουσιάζει στην Ουάσιγκτον.

Γιατί φεύγει έτσι ξαφνικά ο πρόεδρος Panos για Ουάσιγκτον; 

Ο φόβος και ο τρόμος έχει κυριεύσει την Χαροκόπου μετά την μετάλλαξη του πρωθυπουργού της Ισλανδίας. Σύμφωνα με τους συμβούλους του Πάνου ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας έχει υποστεί φοβερή μετάλλαξη και δεν αναγνωρίζεται από την όψη του. Οι σύμβουλοι του μιλούν για πρωθυπουργό transformer, ενώ οι πιο έμπειροι στο πλευρό του Πάνου μιλούν για τα εμφανή αποτελέσματα των αεροψεκασμών και στην Ισλανδία.

Η τελική απόφαση

Η τελική απόφαση για το ταξίδι στην Ουάσιγκτον ελήφθη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο ατρόμητος Πάνος επέλεξε να επισκεφθεί την έδρα της CIA στέλνοντας μήνυμα ότι ο ανένδοτος απέναντι σε όσους συνωμοτούν εναντίον του έθνους συνεχίζεται... ενώ του δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από  την χυλόπιτα Πούτιν και να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ομπάμα μετά την πόρτα που έριξε στο Σαμαρά.