27 Μαΐ 2013

Αποκάλυψη βόμβα από τη real.gr : Λυσσασμένη η Ρεπούση !!!!

Ε ναι, μόνο ως λύσσα μπορεί να εκληφθεί η ασθένεια από την οποία πάσχει η βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση, γνωστή...
(και φανατική) αρνητής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μ.Ασίας. Η Real.gr την ξεβράκωσε σήμερα, δημοσιεύοντας την παρακάτω επιστολή της, που δείχνει πολλά.
Προσέξτε:
η Ρεπούση θέλει να περάσει "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" με το οποίο θα φυλακίζονται όσοι αρνούνται τα εγκλήματα του ναζισμού, δηλαδή το "Εβραϊκό Ολοκαύτωμα", για το οποίο δεν έχει καμία αντίρρηση. Όμως, λέει "θα ενσωματωθεί ως γενοκτονία και γενοκτονία ποντίων". Πώ, πώ, τι τρομερό, ε;
Εκεί η λύσσα της χτύπησε κόκκινο! Σου λέει "βεβαίως να βάζουμε φυλακή όποιον κακοκαρδίζει τους Εβραίους και αρνείται τη δική τους γενοκτονία, αλλά όχι και όποιον κακοκαρδίζει τους Έλληνες!!!"
Και το πιό εκπληκτικό είναι ότι καλεί "συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους" να στοιχηθούν γύρω από αυτή την εμετική εμμονή της να μην θεωρηθούν εγκλήματα τα εγκλήματα του Κεμάλ, του ανθρώπου που ο πολιτισμένος κόσμος της εποχής του αποκαλούσε  "bloodthirsty leader of the Turkish Nationalists" (http://taxalia.blogspot.com/2013/05/mustapha-kemal-pasha-bloodthirsty.html)
Και γιατί καλή μου, η "άρνηση των εγκλημάτων του ναζισμού" είναι έγκλημα καθοσιώσεως και πρέπει να τιμωρείται, ενώ "η άρνηση των εγκλημάτων του ναζισμού" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για "εθνικιστικούς λόγους"; 
διαβάστε την υπόθεση στη http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=236325&catID=11