18 Μαΐ 2013

Ποιος είναι ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής με το «Sieg Heil» στο μπράτσο

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βάσει των πρόσφατων γεγονότων στη Βουλή, με το περίφημο πλέον «Χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε, και την αποβολή του από την...
αίθουσα λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο 46χρονος βουλευτής Μαγνησίας έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κεντρικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, ενώ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα στελεχών, στην οποία επενδύει και αναδεικνύει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, επαγγελματικά δηλώνει μουσικός, και του ανατέθηκε σε κομματικό επίπεδο η θέση του τομεάρχη Εθνικής Παιδείας Θρησκευμάτων και Πολιτισμού. Η δημόσια παρουσία του υστερεί εκείνης των Κασιδιάρη, Παππά και Παναγιώταρου, αλλά φροντίζει τον τελευταίο χρόνο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα σκηνικό προκλήσεων, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής.

Πριν από εβδομάδες, πρωτοστάτησε στη χρυσαυγίτικη αιμοδοσία, μόνον για Έλληνες, προβάλλοντας ουσιαστικά τη βασική θέση του περί «καθαρότητας της φυλής», ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο πρωταγωνίστησε σε επίθεση στον Βόλο, κατά ομάδας που κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι τράβηξε όπλο.
Το προσωπικό του στίγμα εκπέμπεται με ένα τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο, στο οποίο αναγράφεται το ένα από τα δύο ναζιστικά προστάγματα «Sieg Heil», που σημαίνει «χαιρετίζω τη νίκη».
Ο ίδιος ωστόσο έχει δηλώσει πως το τατουάζ το έχει κάνει όταν ήταν 15 χρονών, λέγοντας πως μπορεί στο μέλλον να το αφαιρέσει…
 http://www.koolnews.gr