21 Ιουν 2013

Χρήστος Ζώης: « Ο κ. Σαμαράς για ακόμη μια φορά συντηρεί το «σύστημα» ΠΑΣΟΚ»

Μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ αλλά με...
πραγματική αιτία την υπαγορευμένη από τους δανειστές αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου, βρίσκεται σε νευρική κρίση. Η δημόσια παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ ανέδειξε περίτρανα το έλλειμμα σχεδίου και πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης.
Ο κ. Σαμαράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις, «γαντζωμένος» από την εξουσία, δεν διστάζει να απονείμει έπαινο στον κ. Βενιζέλο και να ταυτίσει τη ΝΔ με το διεφθαρμένο, αναξιόπιστο και υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ.
Η αυλαία έπεσε. Το θέατρο σκιών παραχωρεί τη θέση του στη νέα πραγματικότητα. Τα μνημόνια τελειώνουν και όλοι αναζητούν τρόπο απεγκλωβισμού από αυτά χωρίς, όμως,  κανένας από τους πρωταγωνιστές να είναι σε θέση να διατυπώσει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την πορεία της χώρας.
Η «Νέα ΜΕΡΑ» με σταθερότητα στις θέσεις της και με ευθύνη απέναντι στην κρισιμότητα των στιγμών πιστεύει ότι η χώρα χρειάζεται στροφή πολιτικής με στόχο την αντικατάσταση του μνημονίου από το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που οδηγεί στη Νέα Εποχή με Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Συνοχή