9 Ιουν 2013

Το υποχοιριο και τα χοι..ριδια

Ειναι πλεον γνωστο στην  πιατσα για την σχεση του αφεντικου με τα χοιριδια....
Οσφυοκαμπτης σε βαθμο απολυτης υπαρξιακης υποταγης αγωμενος και φερομενος απο πολυελαιους και φλωρους. Υποτακτικος συστημικος υπαλληλος της ντοπιας αρχουσας ταξης ..

Οι υποτακτικοι του ανυποληπτοι και δραγουμανοι...προσπαθουν να σωσουν το τομαρι τους απο την λαιλαπα. Ο χοιροστασιαρχης προσπαθει να κλεισει καμμια συμφωνια για να πουλησει το χοιρινο κρεας της παραγωγης του. Τα παζαρια γινονται με οικονομικους αφεντες της ντοπιας οικονομικης αγορας.Προσπαθει να παρει μια καρεκλιτσα για να ικανοποιησει το απωθημένο του που θελει να ανεβει σε καρεκλα  για μεγαλεια.Η ερευνα αγορας επεκταθηκε και στο εξωτερικο.Το προιον κριθηκε ακαταλληλο λογω της μη βρωσις του ενδεδειγμενου τροφικου φυραματος.
Οι δηθεν υπαλληλοι του χοιροτροφιου που το παιζουν γνωστες της αγορας δεν μπορεσαν να προωθησουν το ακαταλληλο προιον τους.Τωρα τους υποβιβαζει σε απλους διεκπερωτες της διοικητικης υποστηριξης του εργοστασιου του....Βρε τι παθαινουν τα νουμερα οταν η αγορα αναζητα αλλο πιο καταλληλο προιον για να μπορεσει να θρεψει το ποιμνιον!!