28 Ιουν 2013

Ο Ολυμπος και ο Κισσαβος ......

"Ο Ολυμπος και ο Κισσαβος, τα δυο βουνα μαλώνουν" μας μαθαιναν μικροι, αλλά αυτα ισχυουν ως ...last year. Γιατι this yearοι τα βουνα τα εχουν βρει και μαλιστα ανταλλασσουν ευχες και φιλοφροινησεις. Μετα τη Μαρινα Χρυσοβελωνη που .....ευχεται με ολη της την καρδια στην συντοπιτισσα της Ζεττα Μακρη, ο ογκολιθος της πολιτικης Μαρινος Ουζουνιδης ευχεται στον εταιρο ογκολιθο Ακη Γεροντοπουλο να ζησει σαν τα ψηλα βουνα στο Υπουργειο Εξωτερικων.
Δεν θα σχοληθουμε με το σχολιο του περιφερειακου ιστοτοπυ που τον εμφανιζει με το ενα ποδι στην εξοδο απο τους ΑΝΕΛ και με το αλλο να βρισκεται ηδη στη ΝΔ, που εχει τον πηχαιο τιτλο "Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες".
Αξιζει ομως να διαβασει κανεις την επιστολη του από το http://www.gkatzios.com/2013/06/blog-post_9766.html αλλα και το σχολιο του συντακτη

Προς: Κυριάκο Γεροντόπουλο
Συγχαρητήρια Επιστολή Μαρίνου Ουζουνίδη προς Άκη Γεροντόπουλο
Νέο Υφυπουργό Εξωτερικών
Κύριε Γεροντόπουλε,

Με αφορμή τον πρόσφατο ανασχηματισμό  της κυβέρνησης θα ήθελα να σας  συγχαρώ για τα νέα καθήκοντα  που αναλάβατε, ως Υφυπουργός Εξωτερικών. Εύχομαι να ανταποκριθείτε επάξια στις νέες απαιτήσεις, με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον. Η Εθνική σας συνείδηση θεωρούμε πως είναι δεδομένη, λόγω της καταγωγής σας από μία πολύπαθη ακριτική περιοχή.

 Ο Βουλευτής
 Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος


σχόλιο: Πριν μερικές ημέρες ο  Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεοπτική συνέντευξη σε τοπικό  κανάλι, φάνηκε να στηρίζει την κυβέρνηση, αν κάποιος δεν τον ήξερε θα νόμιζε ότι πρόκειται για κυβερνητικό βουλευτή.
Βεβαίως η συγχαρητήρια επιστολή στον συντοπίτη βουλευτή Άκη Γεροντόπουλο που ορίσθηκε υφυπουργός εξωτερικών μπορεί να θεωρηθεί και πολιτικός πολιτισμός. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι πουθενά δεν αναφέρεται το ονομα του κόμματος που ανήκει, το δελτίο τύπου το αντιγράψαμε  όπως μας εστάλη, ποιου κόμματος βουλευτής είναι ο κ. Ουζουνίδης; 
Μήπως ο βουλευτής ετοιμάζεται να χαιρετήσει τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ; μήπως φλερτάρει με τη Ν.Δ.; 
Κάθε απάντηση δεκτή