17 Ιουν 2013

Λήξη συναγερμού, αποφεύγονται οι εκλογές – Διακομματική και αρμόδιο υφυπουργό πρότεινε ο Σαμαράς

Koντά στην εξεύρεση λύσης βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ...
οι ζυμώσεις των προηγούμενων ωρών οδηγούν σε εκτόνωση της έντασης και του διαγραφόμενου αδιεξόδου, που είχε ανοίξει θέμα πρόωρων εκλογών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου και ενώ Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, θα προχωρήσουν σε δηλώσεις από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αντίστοιχα, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
Ενδεικτικό της… λήξης συναγερμού είναι το γεγονός ότι από το Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζονται κανονικά για το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού το αμέσως επόμενο διάστημα.
Την Πέμπτη θα βρεθεί στη Βιέννη για εκδήλωση του ΕΛΚ, στα τέλη Ιουνίου θα υποδεχθεί στην Αθήνα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ προγραμματίζονται ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό και τον Ιούλιο.
Μετά την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε νέα πρόταση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για το πως θα επιλεγεί το προσωπικό της “νέας ΕΡΤ”, καθώς και αρμόδιο υφυπουργό, που δεν θα είναι φυσικά ο Σίμος Κεδίκογλου.
 ysterografa.gr