7 Ιουν 2013

Χρήστος Ζώης: «Ο κατά δήλωσή του ιδιοκτήτης του λάθους ευθύνεται περισσότερο από τον εμπνευστή του»

Με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού για την αντιπαράθεση Κομισιόν – ΔΝΤ, ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Πρωθυπουργός σχολιάζοντας την ...
αντιπαράθεση της Κομισιόν με το  ΔΝΤ μετά την δημοσίευση της έκθεσής του δήλωσε ότι «ένα χρόνο τώρα διορθώνει τα λάθη άλλων». Υπενθυμίζουμε στον κ. Πρωθυπουργό ότι με την επιστολή του προς τους Ευρωπαίους Εταίρους, μετά την εκλογή του, είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση «αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και ότι είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους , στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του προγράμματος».
Συνεπώς, ο κ. Πρωθυπουργός ομολογεί ένα χρόνο μετά ότι υπέκυψε στο λάθος και «αποδέχτηκε την ιδιοκτησία» του λάθους.
 Αναρωτιέται, όμως, και ο πιο καλοπροαίρετος Έλληνας κ. Πρωθυπουργέ, ποιά ακριβώς λάθη διορθώσατε τον τελευταίο χρόνο, πόσα και ποιά λάθη θεωρείτε ότι μένει να διορθωθούν και πότε θα είστε σε θέση να τοποθετηθείτε δημοσίως και συγκεκριμένα επ' αυτού;
Στην πραγματικότητα παρακολουθούμε ένα κακό θέατρο μετάθεσης των ευθυνών για τη δυστυχία της πατρίδας μας και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Η Ιστορία, όμως, θα είναι αυστηρή και σκληρή με τους πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης.»