26 Ιουν 2013

Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

Ο Πρόεδρος Πάνος δίνει ρέστα. Μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ τον Φόβο και τον Τρόμο των Συγκυβερνώντων ορμάνε ακάθεκτοι και δεν αφήνουν την νέα κυβέρνηση να πάρει ανάσα. Καθε ημερα από το στασιδι του mega channel επιτίθενται και κατακεραυνωνουν τα ....κυβερνητικα στελεχη. Τρανό παράδειγμα. Τον φετεινό χειμώνα παιδιά έπεφταν κάτω απο την πείνα. Αποτελεσμα αυτής της θλιβερής κατάστασης στα σχχολεία η πτώση των βασεων στις πανελλήνιες εξετάσεις. 
Σημερα στο mega channel στην εκπομπη Καμπουρακη-Οικονομεα  η κ.Σ.Ξουλίδου Βουλευτής των ΑΝΕΛ χαμπάρι δεν πήρε για την πτώση των βάσεων και για το προφανές αίτιο αυτής της κατάστασης που είναι η οικονομική ανέχεια των μαθητών. Αφήστε που άκουγε χωρις να παρεμβει τον κ.Τασούλα βουλευτή της ΝΔ να διαλαλει οτι εχθές πηραμε την δόση των 3,3 δις ευρώ. 
Αγαπητη και αξιολατρευτη κατα τα αλλα κυρια Βουλευτινα των ΑΝΕΛ βουιξαν όλα τα μεσα μαζικης ενημερωσης. Αυτά τα 3,3 δις ευρώ πηγαν απ' ευθειας στα ταμεία της Deutsche Bank για καποιο ομόλογο που εληγε. Χαθηκε να πεις το αυτονοητο ότι τα χρηματα πανε στα ταμεια των τοκογλυφων ενώ πολλα παιδια υποφερουν απο πεινα με προφανες αποτελεσμα μεταξυ άλλων και την πτωση των βασεων. Κατά τα άλλα ο Φοβος και ο Τρομος απλώθηκε στο στρατοπεδο των συγκυβερνωντων.