15 Ιουν 2013

«Ευνούχος με τις ορμόνες στο κόκκινο» το Μαξίμου – Καμιά διαγραφή διαφωνούντων

«Ευνούχο με τις ορμόνες του στο “κόκκινο”» θυμίζει το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και 48 ώρες, πατά την εικόνα της πυγμής την οποία επιχειρεί με «νύχια και με δόντια» να περάσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός και η ομάδα του, για πρώτη φορά, βρίσκονται στο ...
«στόχαστρο» στελεχών εκτός αλλά και εντός ΝΔ. Και το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δέχθηκε την Παρασκευή την ευθεία αμφισβήτηση τόσο του βουλευτή Γ. Κοντογιάννη και του ευρωβουλευτή και ακαδημαϊκού Γ. Τσουκαλά, όσο και του έτερου στελέχους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και πρώην γενικού γραμματέα της ΓΣΕΕ Κώστα Πουπάκη, χωρίς μέχρι στιγμής ούτε καν να έχει γίνει λόγος για διαγραφές αποδεικνύει ότι «ο βασιλιάς είναι τσίτσιδος».
«Αν στο πρόσωπο Σαμαρά υπήρχε ευθεία αμφισβήτηση έστω και ένα με δύο εικοσιτετράωρα πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ» αναφέρουν κύκλοι της Συγγρού και έχουν δίκιο κοιτώντας στο πρόσφατο παρελθόν, «τα στελέχη που θα είχαν τολμήσει να το κάνουν, ήδη, θα είχαν δει την έξοδο από το κόμμα». Η πρακτική αυτή ακολουθήθηκε σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις που κάποιος τολμούσε να ψελλίσει κάτι σε βάρος του πρωθυπουργού και της ακολουθούμενης πολιτικής. Μέσα σε μόλις μισή ώρα από τη δημοσιοποίηση μιας αντίθετης άποψης, ακολουθούσαν τα «παπαγαλάκια» τα οποία έσπερναν τη φήμη της επικείμενης διαγραφής και, πριν καλά καλά ολοκληρώσουν το έργο τους, οι όποιοι «αντιφρονούντες» είχαν δει την πόρτα της εξόδου.
Σήμερα, περίπου μιάμιση μέρα μετά την ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του πρωθυπουργού από τα εν λόγω στελέχη, όχι μόνο δεν έγινε καμιά διαγραφή, αλλά ούτε καν τα «παπαγαλάκια» έχουν κάνει λόγο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατούν «πολικές θερμοκρασίες» και, για πρώτη φορά, το δόγμα του τσαμπουκά φαίνεται να έχει σπάσει για τα καλά…
 http://www.nez.gr/archives/14395