13 Ιουν 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

του χρηστου Ανθη.
Τι σκέφτομαι τι σκέφτομαι;;
Για τις απολύσεις της ΕΡΤ έγραψα για την κυβέρνηση έγραψα για την πολιτική κατάσταση έγραψα λέω να σας πω τι θα γίνει τώρα που όλοι νομίζουν ότι θα πάμε σε εκλογές και με..
μία φράση ενός Γερμανού Πάστορα.
Νταηλίκι Κουβέλη και Βενιζέλου. Ότι με ΕΡΤ κλειστή δεν μιλάμε και πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν ψηφίζουμε και εκλογές δεν θέλουμε αλλά θα φύγουμε από την συγκυβέρνηση και ο Σαμαράς έχει την ευθύνη κλπ κλπ κλπ.
Τι είναι αυτά και σε ποιούς τα λέτε ρε μέχρι την Δευτέρα θα έχετε γίνει κότες ο ΤΟΜΣΕΝ για να δώσει 13% εστίαση και 3.2 δισ θέλει χούντα στην ενημέρωση και νταηλίκι Σαμαρά και τα πήρε. Εσείς και οι δύο πολιτικοί πιτσιρικάδες θα λουφάξετε. Ό μεν αριστερός θα το παίξει και ήρωας ότι πάλι η αριστερά γλύτωσε τον τόπο ό δε σοσιαλιστής ότι έμεινε πιστός στο σοσιαλισμό. Ο πρώτος έχει την διαβεβαίωση ότι θα αποκατασταθεί πολιτικά και ο Βενιζέλος ότι δεν θα πάει φυλακή. Με τι ανάστημα πολιτικό θα ρίξουν κυβέρνηση. Το σενάριο εξυγίανσης της ΝΕΤ και ότι θα λειτουργήσει σύντομα με πρόσωπα ποσόστωσης 6 ΝΔ 2 ΠΑΣΟΚ 2 ΔΗΜΑΡ με ΑΣΕΠ όπως με ΑΣΕΠ η ποσόστωση κρατήθηκε μέχρι τώρα σε θέσεις κλειδιά !!!!!!και η κυρία Ρεπούση είχε λόγο για τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης να ξέρετε και το ξέρετε ότι είναι έτοιμο και θα σηκώσετε το χεράκι σας στη βουλή.
Η ΝΕΤ θα εκπέμπει κατ΄ εικόνα και ομοίωση mega και λοιπών καναλιών μπας και καταφέρουν και μπάσουν μέχρι όταν και αν γίνουν εκλογές στην βουλή και το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ. Γιατί εκείνα τα 4% και 6% είναι αστεία και για γέλια δεν μπαίνετε στην βουλή. Μόνο αν σηκώσετε το χεράκι σας και συμφωνήσετε να μετατρέψετε την ΝΕΤ σε ΜΕΓΚΑ. Ότι δεν φοβούνται τις εκλογές Κουβέλης και Βενιζέλος είναι το καλύτερο ανέκδοτο του εικοσιτετραώρου. Εσείς συμπατριώτες αν είσαστε στη θέση τους θα της φοβόσαστε; Εγώ προσωπικά θα της έτρεμα που θα έμενα έξω από την βουλή και μετά θα πλήρωνα για ότι έχω κάνει. Για αυτό σας λέω μέχρι την δευτέρα κότες θα θεωρήσουμε και επιτυχία τα πεσκέσια του ΤΟΜΣΕΝ. 'Όσο για τη χούντα που κατέβασε τους διακόπτες και το πολιτικό πραξικόπημα του καουμπόι, τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την απαξίωση του συντάγματος, τραγικές λεπτομέρειες στην κατάντια μας την καθημερινή. Άλλωστε αφού τα προσυπογράφει η αριστερά του Κουβέλη και ο Σοσιαλισμός του Βενιζέλου ποιός θα αντιδράσει ο ανύπαρκτος λαός;
Σας εξήγησα γιατί δεν έκανε εξυγίανση στην ΝΕΤ και είχαμε να διαλέξουμε ή φαγοπότι ή σκοτάδι με κάτω διακόπτες. Γιατί ο στόχος ήταν ότι η ΝΕΤ μερικές φορές καταντούσε επικίνδυνη με αυτά τα άρθρα το αρχείο και την εξιστόρηση των γεγονότων της Λατινικής Αμερικής στο δόγμα ΦΡΙΝΤΜΑΝ ή όρισμένοι δημοσιογράφοι ύψωναν ανάστημα όπως ο Αρβανίτης καλή ώρα .
Όσο για τα εκατομμύρια ανέργων πεινασμένων και εξαθλιωμένων θα σας αφιερώσω τα λόγια του Γερμανoύ πάστορα Martin Niemöller (1892-1984).

«Όταν οι Ναζί έπαιρναν τους κομμουνιστές
σιώπησα,
δεν ήμουν δα κομμουνιστής.

Όταν φυλάκιζαν τους σοσιαλδημοκράτες
σιώπησα,
δεν ήμουν δα σοσιαλδημοκράτης.

Όταν έπαιρναν τους συνδικαλιστές
σιώπησα,
δεν ήμουν δα συνδικαλιστής.

Όταν έπαιρναν εμένα,
δεν είχε μείνει κανείς
να διαμαρτυρηθεί».
Να τα θυμόσαστε θα σας χρειαστούν να τα θυμόσαστε !!!!!!!