16 Ιουν 2013

Σοκ σε χωριό στα σύνορα Aχαΐας-Ηλείας: "Θυσιάζει" το κορμί της για να μην πονάει ο γιος της!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μάνα σε χωριό που βρίσκεται στα σύνορα Αχαΐας-Ηλείας, καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιού της μετά από διάγνωση γιατρού!

Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες και ...
όπως διαβάζει το xespao.gr σε δημοσίευμα του Κόσμου, πρωταγωνιστές είναι μια 45χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πριν από ένα 3μηνο άρχισε να παραπονιέται για πόνους στα γεννητικά του όργανα, ενώ υποστήριζε πως πρέπει να έχει πρόβλημα στους λεμφαδένες καθώς πονούσε αφόρητα και ήταν πρησμένος.

Η μητέρα του τον πήγε σε γιατρό, ο οποίος, μετά από εξέταση, διαπίστωσε πως ο νεαρός όχι μόνο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ήταν γεμάτος από... ορμές, τις οποίες έπρεπε επιβεβλημένα κάπου να "καταθέσει", καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία.

Από τη διάγνωση και μετά αρχίζουν τα... προχωρημένα στην οικογένεια, με τη μητέρα να αποφασίζει να "θυσιαστεί" για το καλό του παιδιού της. Η γυναίκα φοβούμενη πως η όποια σεξουαλική επαφή θα μπορούσε να είναι η αιτία για να κολλήσει ο γιος της κάποιο αφροδίσιο νόσημα, ανέλαβε δράση! Προχώρησε στην αποκλειστική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του 18χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην τοπική κοινωνία, έχει βρει πλέον την υγειά του...
xespao