28 Ιουν 2013

Ακόμη και σε κενή εστία δεν βάζουν γκολ οι ΑΝΕΛ.

 Ο Πρόεδρος Πανος και ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος κ.Β.Καπερναρος εθεσαν θεμα καταθεσεων ακριβως μια ημερα πριν απο σχετικη αποφαση του ecofin. Ομως η αποφαση του ecofin ειναι ακομα χειροτερη απο αυτα ...που ειπαν στην Βουλη ο Προεδρος Πανος και ο κ.Β.Καπερναρος. 
Πρωτο και Βασικο. Κουρευονται σε ακραια περιπτωση και οι καταθεσεις κατω απο 100.000 ευρω. Κουβεντα γι' αυτο ο Προεδρος Πανος και ο κ.Β.Καπερναρος. 
Δευτερο και σημαντικοτατο. Διευρυνεται το οικονομικο χασμα μεταξυ Νοτου και Βορρα. Κουβεντα γι' αυτο ο Προεδρος Πανος και ο κ.Β.Καπερναρος. 
Τριτο και κρισιμο. Πως θα γινει και εφ' οσον χρειασθει η νεα ανακεφαλαιοποιηση των ελληνικων τραπεζων μετα τα ευρωπαϊκα stress-test που θα γινουν σε ολες τις ευρωπαϊκες τραπεζες. Κουβεντα γι' αυτο ο Προεδρος Πανος και ο κ.Β.Καπερναρος. 
Και καλα ο κ.Β.Καπερναρος δεν ξερει οικονομια, στα ποινικα δικαστηρια δοξαστηκε τοσα χρονια. Αλλα ο Προεδρος Πανος που ισχυριζεται οτι παιζει τα οικονομικα στα δαχτυλα. Γιατι εκανε τον μουγκο σε τοσα σοβαρα ερωτηματα. Κανει αβαντα στο συστημα και στους τραπεζιτες? η παιρνει συμβουλες απο την αρτι αφιχθεισα στην χαροκοπου μνημονιακη συνεργατιδα του?. Για ακομα μια φορα αρκεστηκε στις κραυγες και αφησε για ακομη μια φορα την αντι-μνημονιακη ουσια και προβλημα να περασει απαρατηρητο.