5 Ιουν 2013

Μαζέψτε τώρα τον Λουρόπουλο γιατί επιδιώκει να τορπιλίσει συνειδητά την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ

Υπερβαίνοντας τα έσχατα όρια αθλιότητας η Διοίκηση του ΟΠΑΠ στην εναγώνια προσπάθειά της να εκβιάσει υπογραφή των ληστρικών συμβάσεων με τους γνωστούς διαπλεκόμενους προμηθευτές τορπιλίζει συνειδητά την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού με .....
ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την οικονομική και πολιτική σταθερότητα της χώρας.
Με θράσος χιλίων πιθήκων η Διοίκηση Λουρόπουλου επιχειρεί να φορτώσει στην “Emma Delta” την ληστρική σύμβαση με το τεχνολογικό πάρκο που είχε εξασφαλίσει για χρόνια και μάλιστα με πολλαπλάσιο κόστος ο εθνικός προμηθευτής εκμεταλλευόμενος την διαπλοκή με το σύστημα.
Ο κ.Λουρόπουλος έφθασε σε σημείο να απαιτεί από τους νέους  ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ να πληρώνουν χαράτσι 1,5 εκ. ευρώ  στο γιο του Διευθύνοντως Συμβούλου της Intralot ο οποίος διαχειρίζεται άγνωστο με ποια σύμβαση την ΟΠΑΠ-TV.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ για πρώτη φορά ενημερώθηκαν για την περίεργη αυτή σύμβαση.
Επειδή η κυβέρνηση  δεν έχει σκοπό να τους μαζέψει, η παρέμβαση της Δικαιοσύνης επιβάλλεται και πρέπει να είναι ακαριαία. Ο ελληνικός λαός οφείλει να πληροφορηθεί πόσο στοίχισαν οι ληστρικές συμβάσεις του ΟΠΑΠ με την Intralot στη διάρκεια της τελευταίας 20ετίας.
Το γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο θα πρέπει να αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο προκειμένου να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί που συναλλάσσονταν για χρόνια με τη διαπλοκή ζημιώνοντας δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο…
 http://www.lykavitos.gr/archives/25366