14 Ιουν 2013

H Shakira κρατά την φλόγα «αναμμένη» στη σχέση της με τον Pique – Μάθαμε το πώς


Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Shakira αποκάλυψε στο αμερικανικό Elle ποιο είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανό τον έρωτά της με τον Pique. Εμείς πάλι βρήκαμε 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι, ούτως ή άλλως, κάτι ...
τέτοιο δεν της είναι και δύσκολο. Φύσει αδύνατον.
Φανερά αδυνατισμένη από τα κιλά της εγκυμοσύνης, Shakira πόζαρε γα το εξώφυλλο του περιοδικού Elle της αμερικανικής έκδοσης του Ιουνίου, αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης της με τον Pique ενώ μίλησε για την πίστη της στο Θεό αλλά και την μητρότητα.


Η 36χρονη Κολομβιανή star που πριν από τέσσερις μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά, αποκάλυψε πως πριν γνωρίσει τον Gerard Pique, είχε αρχίσει να χάνει την πίστη της στο Θεό. «Νομίζω, πως η ύπαρξη του Θεού μπορεί ν΄αποδειχθεί μόνο μέσω της ύπαρξης της αγάπης. Είχα χάσει την πίστη μου για ένα διάστημα και γινόμουν αγνωστικίστρια. Ήταν πολύ σκληρό για μένα, γιατί πάντοτε ήμουν πολύ θρήσκα και για μερικά χρόνια επειδή δεν αισθανόμουν την αγάπη όπως έπρεπε να είναι, άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και ξαφνικά, συνάντησα τον Gerard και βγήκε ξανά ο ήλιος».


«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορώ να προσφέρω στον Gerard εκτός από τη γυναικεία μου υπόσταση» Στη συνέχεια, αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχημένης της σχέσης με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή:»Τον αφήνω να έχει κι ένα δικό του κόσμο- και αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πιο υγιή πράγματα σε μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μαζί μου, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή μας ενώνει η αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορώ να του προσφέρω εκτός από τη γυναικεία μου υπόσταση».


Όσο για την μητρότητα; Η Shakira παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό και πρωτόγνωρο για εκείνη. «Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Και νομίζω πως αυτό θα συμβαίνει για την υπόλοιπη ζωή μου. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη μητρότητα ειδυλλιακή, άλλοι τη βρίσκουν βασανιστική εμπειρία, αλλά δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο!», είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως, για τη Shakira μάλλον δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο το να κρατήσει ζωντανή μια σχέση. Διαφωνεί κανείς;

















τσαντιρι