22 Ιουλ 2013

5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!

Τι ονειρευόμαστε όλοι αυτή την εποχή; Μια παραλία με καθαρή άμμο και πεντακάθαρα νερά μακριά από κάθε θόρυβο, εκτός από εκείνο των τζιτζικιών. Ευτυχώς που βρισκόμαστε στην Ελλάδα και το όνειρο αυτό απέχει μόλις μια.. ..
άδεια από την πραγματικότητα. Ο καιρός όμως πλησιάζει για τους πολλούς, γιατί υπάρχουν και οι λίγοι τυχεροί που βρίσκονται ήδη σε έναν επίγειο ελληνικό παράδεισο!
Ποιες αμμώδεις παραλίες όμως είναι οι καλύτερες και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια βουτιά; Εμείς προτείνουμε τις καλύτερες από αυτές που έχουμε …βουτήξει και σίγουρα συνδυάζονται με οικονομική διαμονή! Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν αμέτρητες αμμώδεις παραλίες στη χώρα μας, αλλά σε αυτούς τους προορισμούς θα απολαύσετε σίγουρα τις ξένοιαστες διακοπές σας!
1. Λίντζι Κυλλήνης
λιντζι 5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!
Η χρυσή αυτή ατέλειωτη παραλία με τους κρίνους της Παναγιάς και τα πεύκα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα δημιουργούν το ιδανικό τοπίο για να ηρεμήσεις και να απολαύσεις το μπάνιο σου με θέα τη Ζάκυνθο! Τα νερά είναι δροσερά και η άμμος ψιλή και σχεδόν άσπρη! Πριν πάτε στην παραλία φροντίστε να έχετε πάρει ότι χρειάζεστε μαζί σας αφού η παραλία δεν είναι οργανωμένη! Για τη διαμονή σου μπορείς να επιλέξεις κάποιο κατάλυμα στο Αρκούδι, την Κυλλήνη ή το Κάστρο Κυλλήνης.
2. Σίμος Ελαφόνησου
ελαφονησος 5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!
Οι Μαλδίβες στη χώρα μας! Τα γαλαζοπράσινα νερά του Σίμου σε συνδυασμό με τον ωραίο κόσμο θα σας πείσουν ότι είστε στον επίγειο Παράδεισο! Περισσότερη περιγραφή θα διώξει κάθε μαγεία που επιφυλάσσει αυτό το νησί! Επειδή η Ελαφόνησος είναι μικρή και η ζήτηση μεγάλη πρέπει να κάνεις κράτηση όπου κι αν μείνεις , ακόμη και στο camping! Για τη διαμονή σου μπορείς να επιλέξεις και τη Νεάπολη.
3. Βοϊδοκοιλιά Μεσσηνίας
βοιδοκοιλια 5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!
Μην ξεγελιέστε από το όνομα! Μια αμμώδη παραλία σε έναν μεγάλο κόλπο με θέα το απέραντο γαλάζιο! Αν δεν βουτήξεις σε αυτή την παραλία δε θα μάθεις ποτέ τα μυστικά που κρύβει η Πύλος! Μπορείς να επιλέξεις κάποιο κατάλυμα στην Πύλο, την Καρδαμύλη, την Κυπαρισσία ακόμη και την Καλαμάτα.
4. Παλιούρι Χαλκιδικής
παλιουρι 5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!
Στη μύτη του πρώτου ποδιού της πανέμορφης Χαλκιδικής θα βρείτε την παραλία που τα συνδυάζει όλα! Καθαρά νερά, ωραίες παρουσίες, θαλάσσια σπορ, άνετες ξαπλώστρες και το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο! Στην περιοχή υπάρχουν καταλύματα και μονάδες που θα σου εξασφαλίσουν άνετες διακοπές σε προσιτές τιμές.
5. Χορευτό Πηλίου
χορευτο 5 παράδεισοι της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς!
Χορευτό με θέα το Αιγαίο! Η παχιά άμμος και η καταγάλανη θάλασσα κάνουν το μπάνιο σε αυτή την παραλία ονειρεμένο! Κολυμπώντας λίγο πιο βαθιά και γυρίζοντας την πλάτη στο Αιγαίο θα νιώσεις σίγουρα την αύρα που κατακλύει το βουνό των Κενταύρων! Μπορείς να συνδυάσεις τις βουτιές στο Χορευτό με διαμονή στη Ζαγορά πίνοντας τον πρωινό καφέ σου κάτω από τα πλατάνια των παραδοσιακών πλατείων.
Για τη διαμονή σας σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το trivago.gr

Μαργαρίτα Μαχαίρα
Margarita.Machaira@oloigiaolous.gr