9 Ιουλ 2013

Aντιμνημονιακος με χρηματα του Μνημονιου...

Προεδρε Πανο..δεν πας καλα. Πρωτο η ιστορια με το σκάφος. Χειρισμός λιαν επιεικως -επικοινωνιακα αθλιος. Αλλα λεει η θεια μου-Αλλα ακουν τα αυτια μου. Για off shore σε ρωτουσαν και σε κατηγορουσαν, για αγωγες στον μπαρμα-σταυρο και τα.. δημαρχιλικια του υιου Ψυχαρη απαντούσες. Δεν ειναι πραγματα αυτά.Θα μπορουσες να πεις δυο κουβεντες για τις off shore......
Παμε τωρα παρακάτω.
 Ως να εισαι απων απο την χωρα Προεδρε Πανο.... Γινεται χαμός στην Οικονομια ανυπαρκτοι ουσιαστικα οι ΑΝΕΛ. Και για να μην νομισουν οι αναγνωστες οτι ασκουμε κακοπιστη κριτικη. 
 Τι γινεται Προεδρε Πανο.... στις Τραπεζες. 
Τι γινεται με το Χρέος.
Που βρισκεται το ελλειμμα.
 Δεν τον βλεπω τον Μαρια ζωηρο και Δραστηριο . Αλλα οπως και να το κανουμε ο Μαριας τα ξερει καλυτερα γι' αυτο αλλωστε τον βαλατε εκει που ειναι σημερα. Γιατι εξαφανιστηκε?. Και για ολα τα θεματα της Οικονομιας χρειαζονται στοιχεια και νουμερα που δυστυχως εσυ δεν αναφερεις οποτε δεν γινεσαι πειστικός. 
Αρα, βγαλε τον Μαρια με την προταση του για ιδρυση Τραπεζας απο τα περισσευουμενα κεφαλαια του Ταμειου Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας δηλαδή προκειμενου να καλυφθουν τα προγραμματισμενα για επανα-κεφαλαιοποιηση κεφαλαια να παρει ακομα περισσοτερα δανεικα ο Ελληνικος Λαος αυτή την φορα για να τα χρησιμοποιησει για να ιδρυσει μια τραπεζα που θεωρητικα θα χρηματοδοτησει την αναπτυξη της οικονομιας. Καλό ακούγεται αλλα κάπου μπαζει αυτη η προταση. Το Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας συνεισφερει σε κεφαλαια αλλα παιρνει τις τραπεζες σαν αφεντικο και μετα τις πουλαει. 
Δηλαδή ο μεγας Μαριας παιρνει τα χρηματα του Ταμειου (αρα νομιμοποιει την υπαρξη του και τον συγκεκριμενο τροπο λιετουργιας) και μετα δεν το αφηνει να κάνει αυτό για το οποίο ιδρυθηκε (να πουλησει δηλαδή κρατική τραπεζα). 
Τι να πεις...