2 Ιουλ 2013

Επιμένει ο Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή - Αποκάλεσε τον Σαμαρά "Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης" και τον εαυτό του "Κολοκοτρώνη"

Mε παρέμβασή του ο βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται πως επιμένει σε όσα δήλωσε νωρίτερα περί Χρυσής Αυγής, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού, αλλά και στο Μαξίμου. ...


Ο κ. Πολύδωρας αν και δήλωσε πως ουδέποτε ανέφερε τη λέξη συνεργασία και πως θα δώσει χρυσό ρολόι σε όποιον βρει ότι είπε συνεργασία, επέμενε τουλάχιστον αυτή τη φορά στα περί συνεννόησης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον real fm ο κ. Πολύδωρας όταν ρωτήθηκε εάν θα πρέπει να υπάρξει κάποια συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, εκείνος δήλωσε "ΒΕΒΑΙΩΣ".

Αλλά ο κ. Πολύδωρας δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι κάποιοι έστησαν πλεκτάνη εναντίον του κατηγορώντας ουσιαστικά τους δημοσιογράφους για κάτι που ο ίδιος είπε.

Ωστόσο, ο .ίδιος επέμεινε στην άποψή του ότι χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον της τρόικας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά η τρόικα.
απο το http://www.newsit.gr