10 Ιουλ 2013

«Γιατί πανικοβάλλονται με την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής;»

Μπηχτές προς τους «μεγάλους» αντιπάλους της ΑΕΚ έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή δημοσιεύματα για το γήπεδο αλλά και την μετάθεση της παρουσίασης από τον Πειραιά στη Βαρυμπόμπη...

Τί και αν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στις μικρές κατηγορίες του πρωταθλήματος; Όπως άφησε να εννοηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην παρουσίαση της νέας διοίκησης, οι μεγάλοι της αντίπαλοι ασχολούνται μαζί της από τώρα.
Ο Τίγρης απέδωσε τη μετακόμιση της εκδήλωσης από το Μικρολίμανο στη Βαρυμπόμπη, σε λόγους ασφαλείας. Βλέπετε ο χώρος που είχε επιλέξει ο ισχυρός άνδρας της Aegean (πριν η συνέντευξη Τυπου πάει στο TATOΪ club), βρίσκεται στον Πειραιά και έχει οπτική επαφή με τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.
O Μελισσανίδης αναρωτήθηκε στο τέλος της ομιλίας του, πριν απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: «Είναι δυνατόν να τη φοβούνται από τώρα τα τρία γράμματα; Δεν το περίμενα στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής να ασχολούνται κάποιοι δείχνοντας ότι πανικοβάλλονται. Όταν επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».
Το νέο αφεντικό της ΑΕΚ δεν έμεινε μόνο εκεί. Απάντησε και σε δημοσιεύματα οπαδικών Μέσων προσκείμενων σε αντιπάλους της Ένωσης για τα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας Αττικής για την κατασκευή του γηπέδου. «Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Η ΑΕΚ όμως δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν, αλλά θα απαιτήσει αυτό που δικαιούται».
Μάλιστα υποσχέθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αν θεωρεί φερέγγυο το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αν θα πάρετε πρωτοβουλίες για την κάθαρσή του. «Είναι νωρίς να απαντήσω σε αυτό. Η ΑΕΚ φέτος θα παίζει με τον... Αετό Βούλας. Σε δύο χρόνια που θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα να μου κάνετε τότε την ερώτηση», είπε...
 http://www.sportdog.gr