9 Ιουλ 2013

Καραμανλικοί εναντίον Σαμαρικών

Μπορεί ουδείς να αμφισβητεί τον Α. Σαμαρά, ωστόσο η επιλογή του να βάλει φρένο σε όσους κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ως καταστροφέα της χώρας, προκάλεσε νέες αντιδράσεις. Όχι της... λαϊκής δεξιάς, αλλά των...
καραμανλικών.
Το γεγονός ότι δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει προς υπεράσπιση των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, την ώρα που οι καραμανλικοί είχαν βγει στα κάγκελα με το δημοσίευμα των Νέων περί δημοσιονομικού εκτροχιασμού και γαλάζιων προσλήψεων την περίοδο 2004-2009, άφησε δυσάρεστες εντυπώσεις στο καραμανλικό στρατόπεδο.
Έτσι, αν και ο Κώστας βρίσκεται σε διακοπές, οι καραμανλικοί συνέχισαν να τα ψέλνουν στο ΠΑΣΟΚ αλλά και να στέλνουν προειδοποιητικές βολές προς την ηγεσία. Μετά τους Παυλόπουλο, Αντώναρο, Βλάχο κ.α., χθες ο Γιάννης Παπαθανασίου ο τελευταίος «τσάρος» των κυβερνήσεων Καραμανλή έστειλε μήνυμα μέσω διαδικτύου: «Ελπίζω, πίσω από την απέλπιδα προσπάθεια να φορτώσουν όλα τα κακά για την οικονομία στην περίοδο 2004-2009 και στον Κώστα Καραμανλή – διαγράφοντας έτσι τις τεράστιες ευθύνες των Ανδρέα και Γιώργου Παπανδρέου – να κρύβεται μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και να μην υπάρχουν και ορισμένα «αρρωστημένα» μυαλά εντός της ΝΔ, που όταν βρίσκουν τα δύσκολα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να κάνουν αντιπολίτευση στην ίδια την παράταξή τους.»
http://www.matrix24.gr