4 Ιουλ 2013

Πάει χάλασε και ο κύριος Μπάμπης

Μην εκπλαγείτε αν κάποια μέρα δείτε τον γνωστό αρθρογράφο της Καθημερινής και σχολιαστή του ΣΚΑΙ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, να δίνει μάχη και μάλιστα στη πρώτη γραμμή παρέα με τον Γιώργο Τράγκα ενάντια στη…
επάρατη τρόικα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα από την Καθημερινή με στόχο τους… άσχετους Ευρωπαίους Τροϊκανούς που πάνε να… διαλύσουν το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα.
Ενοχλήθηκε ο κύριος Μπάμπης γιατί η Τρόικα δεν αφήνει να κάνουν κουμάντο στις τράπεζες ο Πρόβόπουλος, ο Καραμούζης και οι υπόλοιποι εκλεκτοί του συστήματος. Εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά ο αρθρογράφος της Καθημερινής ότι αυτοί οι μηχανισμοί και αυτές οι διοικήσεις χρεοκόπησαν το τραπεζικό σύστημα με αποτέλεσμα να πληρώσουν οι φορολογούμενοι 50 δις ευρώ για ανακεφαλαιοποιήσεις.
Κατανοούμε ειλικρινά την απελπισία του κυρίου Μπάμπη και του συστήματος της διαπλοκής για την απώλεια της Eurobank Τώρα το ίδιο σύστημα που καταρρέει χάνει μέσα από τα χέρια του και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο κύριος Μπάμπης και τα αφεντικά του θα πρέπει να συμβιβαστούν με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με μοχλό τις δυνάμεις της Τρόικας. Το προηγούμενο σύστημα που οδήγησε σε χρεοκοπία τη χώρα καταρρέει με πάταγο.
λυκαβητος