4 Ιουλ 2013

Συνόδεψε την έγκυο σύζυγό του στο γυναικολόγο και εκεί έμαθε για τον... εραστή της!!!

Έξαλλος έφυγε την περασμένη εβδομάδα από κεντρικό γυναικολογικό ιατρείο των Ιωαννίνων πολύ γνωστός Γιαννιώτης που συνόδευσε εκεί την εγκυμονούσα σύζυγό του, όταν δια στόματος του ίδιου του γυναικολόγου,με τον οποίο συνδέεται φιλικά με το ζευγάρι, έμαθε για το συζυγικό... παρά φύση κέρατο!!!
Όπως μας μετέφερε αναγνώστρια του EpirusGate, που βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής του συγκεκριμένου ιατρείου την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό, όταν ο γιατρός εξέτασε την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του, απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς τον σύζυγο, του έβαλε τις φωνές, επειδή σε περίοδο προχωρημένης εγκυμοσύνης παρατήρησε συχνή πρωκτική σεξουαλική επαφή! Μάλιστα, τον προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο όχι μόνο για την υγεία της συζύγου του, αλλά εγκυμονεί κινδύνους και για το ίδιο το νεογέννητο.
Όμως στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του γιατρού, ο σύζυγος δεν έδωσε κάποιες εξηγήσεις αλλά αρπάζοντας τη γυναίκα του από το λαιμό, ούρλιαζε μέσα στο ιατρείο ζητώντας ο ίδιος εξηγήσεις για το... παρά φύση κέρατο που εδώ και μήνες έτρωγε!!!


Εμβρόντητος ο γιατρός από τη γκάφα την οποία -χωρίς να θέλει έκανε- προσπαθούσε μάταια να τους χωρίσει, ενώ ο φωνές τους είχαν αναστατώσει όχι μόνο το ίδιο το ιατρείο αλλά και όλους σχεδόν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, που είχαν βγει από τα υπόλοιπα ιατρεία στους διαδρόμους για να δουν τι συμβαίνει!

Όπως φώναζε ο ίδιος ο απατημένος σύζυγος, δεν είχε αγγίξει σεξουλικά την γυναίκα του για έξι ολόκληρους μήνες!

Όμως η... ζουμερή σύζυγος είχε βρει αλλού... ερωτική φωλιά και μάλιστα με εραστή που της έκανε άλλα... κόλπα!
Προφανώς όμως δεν γνώριζε η ίδια, ότι αυτού του είδους η ερωτική επαφή προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην εγκυμοσύνη της και φυσικά δεν περίμενε ότι θα γίνει... ρόμπα στον άντρα της από τον ίδιο τον γυναικολόγο της!


Δεν μάθαμε τι συνέβη στη συνέχεια, όμως όπως κυλοφορεί στην πόλη, ο σύζυγος όχι μόνο πήγε σε γνωστό δικηγόρο της πόλης ζητώντας διαζύγιο αλλά βάσιμες υποψίες να αμφισβητεί και κατά πόσο το παιδί που θα έρθει στον κόσμο είναι δικό του!
http://mwlonlave.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1435.html