20 Ιουλ 2013

Ο Σαμαράς αλλάζει όνομα στην Νέα Δημοκρατία – Επικρατέστερο το «Ελευθερία»

Η έντονη ρευστότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά να του τονίζουν, όλον αυτόν τον καιρό, ότι πρέπει να μείνει «κυρίαρχος του πολιτικού» παιχνιδιού», καθώς, ακόμη και....
ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να στείλει τη χώρα στις κάλπες. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα.
Θα τη δούμε, όμως, να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές με αυτό το όνομα; Το «Νέα Ελλάδα» που χρησιμοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό της χώρας στο πρόσφατο τακτικό συνέδριο, μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Επί της ουσίας, ο Μεσσήνιος πολιτικός άρχισε να χτίζει το νέο ευρωπαϊκό κόμμα, που, όπως πιστεύει, θα καταφέρει να προσελκύσει δυνάμεις από όλους τους ιδεολογικούς χώρους.
nea-ellada-570
Παράλληλα, με την ανάδειξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα της Ν.Δ. άναψε το πράσινο φως για την ανανέωση του στελεχικού δυναμικού της παράταξης. «Πρέπει να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες δεξαμενές ψηφοφόρων», αναφέρει στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του ο κ. Σαμαράς.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς έχει στη διάθεσή του και δημοσκοπικά ευρήματα σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας. «Ελευθερία» είναι το επικρατέστερο αυτών (» θεωρείται ότι ταιριάζει στην πολιτική συγκυρία, ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το πολιτικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά), με τη «Νέα Ελλάδα» να ακολουθεί σαν επιλογή,
 http://www.koolnews.gr