21 Ιουλ 2013

Ν.Κακλαμάνης:Να μην παίζει με τις αντοχές μας ο Μπαλτάκος

Κανει τον κοκκορα παλι ο Νικητας αλλα την κρισιμη ωρα γινεται ΚΟΤΟΥΛΑ!!!
Τελεσίγραφο στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Τάκη Μπαλτάκο να «μην παίζουν με τις αντοχές των βουλευτών», έστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης μέσω του Real Fm...


«Μην παίζουν με τις αντοχές και τις ανοχές των βουλευτών. Να σέβονται τους εκλεγμένους βουλευτές , ακόμα και εκείνους που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά. Τελεία και παύλα» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και της Λώρας Ιωάννου, απαντώντας έτσι στην προειδοποίηση του Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου προς τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι «αν καταψηφίσουν θα πάμε σε εκλογές ακόμα και τον Αύγουστο».

Ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τον κ. Μπαλτάκο να περιοριστεί στα καθήκοντα του. «Ο καθένας αφού ετάχθη. Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης αναφέρει επί λέξει ποια είναι τα καθήκοντα του Γραμματέα της Κυβέρνησης. Ας περιοριστεί στα καθήκοντα του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ ήταν κατηγορηματικός και στο θέμα διεξαγωγής εκλογών, εκφράζοντας την άποψη ότι έπρεπε να είχαν γίνει ήδη.   «Εγώ ήμουν από αυτούς που είχαν την άποψη ότι οι εκλογές έπρεπε να είχαν τελειώσει την προηγούμενη Κυριακή. Υπό αυτή την έννοια, οι εντός εισαγωγικών απειλές για εκλογές , δεν με αφορούν καθόλου» τόνισε.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης και η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη αναφορικά με τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Κώστας Καραμανλής μελλοντικά.  Όπως είπε, ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί «εγγύηση ενότητας και σταθερότητας». «Ας ελπίσουμε να μην έρθει η στιγμή να χρειαστεί η χώρα «σωτήρες». Αν έρθει εκείνη η ώρα, όμως, είναι θέμα του κ. Καραμανλή το τι θα πράξει», σημείωσε. Πάντως, ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα πρέπει να δαιμονοποιούνται οι συζητήσεις βουλευτών με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, με τον οποίο οι περισσότεροι βουλευτές συνδέονται πολιτικά εδώ και χρόνια.
Ο κ. Κακλαμάνης επέμεινε ότι ισχύει η απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ωστόσο είπε ότι η τελική απόφαση του έχει να κάνει με τις πολιτικές συγκυρίες, όπως αν θα έχουμε ταυτόχρονα δημοτικές και εθνικές εκλογές. «Τότε θα σκεφθώ αν θέλω να μείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή ή να επιστρέψει στην αυτοδιοίκηση» υπογράμμισε.

 enikos