18 Ιουλ 2013

Η πιο ηλίθια απάντηση για το «ραντεβού στα γουναράδικα» από βουλευτή της ΝΔ!

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι η σημερινή απάντηση, της βουλευτού της ΝΔ Καστοριάς, Μαρίας Αντωνίου, στην χθεσινή τοποθέτηση του βουλευτή, επίσης της Καστοριάς, του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλου, και συγκεκριμένα στην...
φράση του Άρη Βελουχιώτη, «ραντεβού στα γουναράδικα».
Η απάντηση της, έχει ως εξής (Ευτυχώς για εμάς, όχι για εκείνη  σίγουρα, την έγραψε στο Blog της) :  "Επειδή, ακόμα κάποιοι ονειρεύονται «ραντεβού στα γουναράδικα», ως Ελληνίδα και Βουλευτής Καστοριάς, οφείλω να δώσω μία απάντηση.
Πρώτον, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους γουναράδες.
Κάνουν τη δουλειά τους, είναι από τους τελευταίους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας μας και χρειάζονται την ενίσχυση και την βοήθεια μας.
Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να κλείσουν όλες οι παραγωγικές μονάδες στη χώρα;
Να κλείσουν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις;
Ας το πει επιτέλους και να σταματήσει να κρύβεται".


Κατά την κυρία Αντωνίου, προφανώς εκτός από τον Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος ο Άρης Βελουχιώτης είχε σκοπό να κλείσει τα γουναράδικα της Καστοριάς, ήταν μέρος προφανώς του προγράμματος του ΕΑΜ. Βέβαια, εγώ στην θέση της, θα μπορούσα να καταλάβω το εντελώς αντίθετο. Δηλαδή, ότι με την δήλωση του, ο Διαμαντόπουλος, διαφημίζει τον συγκεκριμένο κλάδο, και καλεί τον Ελληνικό λαό, σε ραντεβού εκεί.....Στα γουναράδικα της Καστοριάς. Και κάποιοι από τους εκατομμύρια Έλληνες που θα μαζευτούν εκεί, θα έχουν τα φράγκα, να πάρουν και καμιά γούνα για την "κυρά", ενισχύοντας τον συγκεκριμένο παραγωγικό κλάδο, και την οικονομία της περιοχής.!

Στα σοβαρά, τώρα, όσο αντέχουμε και εμείς να κάνουμε σοβαρό σχολιασμό, η συγκεκριμένη βουλευτής είναι συνταξιούχος δασκάλα, δηλαδή εκπαιδευτικός. 

Πόσο μπορεί να ανεχθεί ο κοινός νους, ότι μία εκπαιδευτικός, κατάλαβε αυτό από την φράση του βουλευτή Διαμαντόπουλου για τα "γουναράδικα"; 
Και τέλος στα πολύ σοβαρά, αυτή η εκπαιδευτικός ψηφίζει σήμερα, υπέρ της απόλυσης συναδέλφων της εκπαιδευτικών! 

Να την χαίρονται οι ψηφοφόροι της!

Άνεμος Αντίστασης