23 Ιουλ 2013

ΔΕΙΤΕ πως ανακοινώθηκε η γέννηση του βασιλικού μωρού!

Ένας επίσημος τελάλης έξω από το νοσοκομείο Σεν Μέρι, στο Πάντιγκτον του Λονδίνου,  αναφωνεί: «Είναι αγόρι!»
Το βασιλικό μωρό του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge γεννήθηκε στις 16:24 ώρα Αγγλίας και 18:24 ώρα Ελλάδος και ζυγίζει 3,9 κιλά...

«Η Αυτής Υψηλότης και το παιδί της είναι καλά και θα περάσουν τη νύχτα στο νοσοκομείο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.
Εν τω μεταξύ παγκοσμίως επικρατεί φρενίτιδα με τη γέννηση του πρωτότοκου γιού της Kate Middleton και του William, αφού όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στον Καναδά το γιόρτασαν φωτίζοντας μπλε τον 553 μέτρων πύργο του Τορόντο και τον ποταμό Νιαγάρα!
Ακόμα τις θερμές ευχές για τη γέννηση του βασιλικού μωρού έστειλαν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ ευχόμενοι στο πριγκιπικό ζεύγος κάθε ευτυχία.

«Η Μισέλ και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχηθούμε στο δούκα και την δούκισσα του Κέμπριτζ, γι' αυτή τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του πρώτου παιδιού τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία και να είναι ευλογημένοι στα καθήκοντά τους ως γονείς», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Λαμβάνοντας υπόψη την ειδική σχέση που υπάρχει μεταξύ μας, οι Αμερικανοί είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζουν μαζί με τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, τη γέννηση του νεαρού πρίγκιπα», κατέληξαν οι Ομπάμα.
http://www.star.gr