2 Ιουλ 2013

«Τούρκος» ο Τζιμπούρ; - Ο Τύπος στη γείτονα μιλάει για δεδομένη συμφωνία με την Μπούρσασπορ

Για δεδομένη συμφωνία του Ράφικ Τζιμπούρ με την Μπούρσασπορ κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την σεζόν που πέρασε (20 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού), γράφει η ιστοσελίδα «trtspor» ετοιμάζει βαλίτσες για τη γείτονα....

Ο Τύπος στη γειτονική χώρα αναφέρει ότι ο αλγερινός διεθνής φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπουρσασπόρ τονίζοντας μάλιστα ότι «είναι το νέο αστέρι της ομάδας» και ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίρρηση για την παραχώρηση του. Δεν είναι πρώτη φορά που τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρονται στην μετακίνηση του Τζιμπούρ στην Μπουρσασπόρ. Σημειώνεται ότι αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές!
Στο μεταξύ αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στην Αθήνα ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Τσόρι Ντομίνγκες προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Ολυμπιακό.
Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο 24χρονος Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ Βλάντιμιρ Βάις σε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Ηξερα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εδώ και πέντε-έξι μήνες. Ήθελα να σκεφτώ και να δω τις προτάσεις που θα έχω στο τέλος της σεζόν. Ήμουν ελεύθερος και είχα αρκετές επιλογές. Ανάμεσα στους πιο σοβαρούς υποψηφίους ήταν ο Ολυμπιακός. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος που με προσέγγισαν και το πόσο με πίεσαν να με αποκτήσουν. Ένιωσα κολακευμένος. Μετά τις συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας πήρα την απόφαση μου. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, με τεράστια ιστορία. Πολλοί με ρώτησαν γιατί πηγαίνω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τους λέω πως είμαι σε μία ομάδα με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, πολλές φιλοδοξίες και μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαίρομαι πολύ που θα παίξω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ανυπομονώ να δω από κοντά τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι πιστοί και τρελοί με την ομάδα τους. Πιστεύω πως θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα και ελπίζω να την απολαύσω».