15 Ιουλ 2013

Στα γραφεία της ΝΔ δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες- Τετ α τετ με Μητσοτάκη

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια, αλλά και μηχανές και περιπολικά αυτοκίνητα οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν “κατάληψη” στο δρόμο έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού

Οι εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία με την ....
αιφνιδιαστική αυτή κίνηση ξεκίνησαν τις σημερινές τους κινητοποιήσεις.
Με τις σειρήνες μηχανών και περιπολικών οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Η κίνηση στη λεωφόρο γινόταν από τις δύο από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας.


Λίγο μετά τις 10:00 αντιπροσωπεία έξι εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία έγινε δεκτή από τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο
Λίγο μετά τις 10:00 αντιπροσωπεία έξι εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία έγινε δεκτή από τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο

Αυτή την ώρα ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση της Κ.Ο. της ΝΔ από τους αρμόδιους υπουργούς ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Οι διαμαρτυρόμενοι δημοτικοί αστυνομικοί είχαν μάλιστα έναν σύντομο διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακούστηκε να τους λέει πως όσοι έχουν διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ πως έχουν κανένα λόγο να φοβούνται. Όταν ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με όσους δεν έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ είπε πως υπάρχει πρόβλεψη για απορρόφηση των περισσότερων σε άλλες υπηρεσίες.



Ο υπουργός Εσωτερικών έφτασε στο κτίριο από την πίσω πλευρά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στην μπροστινή είσοδο έκανε την εμφάνισή της η κ. Μπακογιάννη που στάθηκε να μιλήσει με τους δημοτικούς αστυνομικούς και ακούστηκε να λέει πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους λασπολογεί.

Στις 12:00 οι υπάλληλοι των Δήμων έχουν προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.



Στις 20:00 το βράδυ η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα με τους υπαλλήλους των Δήμων να δηλώνουν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν ολονυχτία.
http://www.newsit.gr