4 Ιουλ 2013

Αποδοκιμασία ΑΝΕΛ για Χρυσοβελώνη

Ανοιχτή αποδοκιμασία της ενέργειας της βουλευτού Μαγνησίας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, που εμφανίστηκε...
με δηλώσεις της να στηρίζει τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας (και την κ. Ζέτα Μακρή, ονομαστικά) συνιστά η ανακοίνωση της Π.Ε Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Όσο κι αν αλλάζουν οι ηγεσίες και τα ονόματα στα υπουργεία, η μνημονιακή πολιτική που ακολουθείται είναι υπεύθυνη για πάνω από 4.000 αυτοκτονίες συνανθρώπων μας. Τα πρόσωπα που την εφαρμόζουν δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και θα μας βρίσκουν απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουμε αλλάξει στο παραμικρό όσα λέμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να στηρίξουμε κανέναν εντολοδόχο εφαρμοστή των επιθυμιών της τρόικα και του ΔΝΤ.»

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της κ. Μακρή από την κ. Χρυσοβελώνη είχε εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία πέραν των ευχών για προσωπική επιτυχία, τονίζονταν πως ««Δηλώνω πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας….»

Η αποστροφή αυτή, συνεκιτμώμενη με μια σειρά άλλων γεγονότων, προκάλεσε την αντίδραση των στελεχών των ΑΝΕΛ που, όπως σχολιάστηκε και στον τοπικό τύπο, «διέβλεψαν ένα ακόμη βήμα της βουλευτού, σήμερα, των ΑΝΕΛ, για την επιστροφή προς τη Νέα Δημοκρατία; Οι κοινοί φίλοι για να λειάνουν το έδαφος υπάρχουν, το θέμα είναι αν υπάρχει η βούληση και από τις δυο πλευρές».

Αναμένεται η αντίδραση της κ. Χρυσοβελώνη…
 http://www.i-portal.gr/index.php/parapolitika/19355-2013-07-02-15-00-26#.UdWF-k2rTcs