9 Ιουλ 2013

Casus belli για τους καραμανλικούς - Στοχοποιούν τον Μολυβιάτη

Η Διονυσία Αυγερινοπούλου άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου
Νέα εξέλιξη υπήρξε στην διαμάχη που υπάρχει με την καραμανλική πτέρυγα εντός της ΝΔ. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν οι διαπιστώσεις της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος στην οποία ...
προεδρεύει η Διονυσία Αυγερινοπούλου της ΝΔ. και στη σημερινή της συνεδρίαση κατέληξε οτι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για το γεγονός ότι έμειναν αναξιοποίητα τα χρήματα του «Ταμείου Μολυβιάτη», φαίνεται να συγκλίνει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος η οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει την Έκθεση της στην Ολομέλεια της Βουλής.
 Είναι χαρακτηριστική η επισήμανση που έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής από την ίδια την πρόεδρο της, βουλευτή της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου, ότι από την έρευνα που προηγήθηκε προέκυψε πως χρήματα «δόθηκαν σε έργα και σε περιοχές, οι οποίες δεν είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές»! Επισημάνθηκε ειδικότερα ότι χρήματα κατευθύνθηκαν «στα διάφορα αθλητικά κέντρα και δρόμους που φτιάχτηκαν και τα οποία ποτέ δεν είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές». Δήλωσε ακόμη ότι «πολλές φορές έγινε κακή τοποθέτηση αυτών των χρημάτων και σίγουρα ήταν αργή η αξιοποίηση τους».
Οι καραμανλικοί από την πλευρά τους θεωρούν την κίνηση αυτή ως casus belli αφού ο Πέτρος Μολυβιάτης θεωρείται ως ο "πρύτανης" του καραμανλισμού στην κεντροδεξιά και είναι μία προσωπικότητα που δεν έχει τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο parapolitika.gr "τον Μολυβιάτη δεν αμφισβήτησε το ΠΑΣΟΚ, θα τον αμφισβητήσει η ίδια η ΝΔ;"