28 Ιουλ 2013

ΠΑΤΡΑ - ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΝΟΔΕ N.Δ ΑΧΑΪΑΣ: Εμεινε με τους τρεις «σωματοφύλακές» του!

Η τοποθέτησή του στην θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
 
«Αποστάσεις ασφαλείας» δηλώνουν πλέον πως κρατούν αρκετά από τα ...
στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαϊας από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Ανδρέα Μαζαράκη. Και ήταν η τοποθέτησή του στην θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και συγγενή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Κατσίβελα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της γαλάζιας οργής.
 
«Κρατάμε αποστάσεις για να μην μας πάρει κι εμάς η μπάλα. Ο κ. Μαζαράκης είναι εκλεγμένος ή τοποθετημένος σε 15 Διοικητικά Συμβούλια. Στη ΝΟΔΕ, στον Πανελλήνιο Ιατρικό, στον Ιατρικό, στην Ιατρική Υπηρεσία, σε ομάδα μαραθωνοδρόμων, παντού» δηλώνει στον «Κόσμο» στέλεχος της παράταξης.
 
Μέλη της ΝΟΔΕ που βρίσκονται στην… απέναντι πλευρά, όμως αποτελούν την πλειοψηφία δηλώνουν πως ο κ. Μαζαράκης ουσιαστικά στηρίζεται σε μία ομάδα τριών στελεχών. Τους Γιάννη Γιαννόπουλο, Νίκο Κατσουγκράκη και Γιώργο Καμπουρίδη οι οποίοι αποτελούν και τους «σωματοφύλακές» του! Όπως επίσης και σε 3-4 εκλεγμένους της ΝΟΔΕ που συνεχίζουν και «πατούν το πόδι τους» στα γραφεία της Νομαρχιακής στην οδό Αγίου Νικολάου.
 
«Οι συνεδριάσεις γίνονται με μέλη που έχουν οριστεί ex oficcio, μη εκλεγμένους» μας είπε άλλο στέλεχος της ΝΟΔΕ Για να προσθέσει πως από τα 17 μέλη της Οργάνωσης, πάνω από 10 έχουν γυρίσει την πλάτη στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη.
 
Γνωρίζει η Συγγρού
Η κατάσταση στην Πάτρα μοιάζει με τεντωμένο σκοινί. Οι ισορροπίες είναι σε κρίσιμο σημείο και όπως λένε κάποιοι «να χρωστά χάρη ο Μαζαράκης στην δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα», δηλώνοντας με αυτό πως σε διαφορετική περίπτωση και συνθήκες η αντίδραση των μελών θα ήταν έντονη. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως τα κεντρικά της ΝΔ στην οδό Συγγρού είναι ενημερωμένα για όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα. Δεν γνωρίζουμε αν η ενημέρωση είναι «επίσημη», όμως αρκετοί έχουν φροντίσει να «τουιτάρουν» σε υψηλόβαθμα γαλάζια μέλη του κόμματος.
  http://www.dete.gr