23 Αυγ 2013

Κάτι σου κρύβει: Τα 10 συχνότερα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες

Μπορεί η μαμά μας να μας έλεγε ότι θα μας βάλει πιπέρι στο στόμα κάθε φορά που λέγαμε ψέματα, αλλά μεγαλώσαμε και μυαλό δεν βάλαμε. Ναι, οι γυναίκες λένε μερικά αθώα ψεματάκια για να διατηρούν την ηρεμία στις σχέσεις τους. Καμιά φορά βέβαια λένε και..
μεγαλύτερα, ιδίως σε ότι αφορά το σεξ. Σήμερα πάντως αποφασίσαμε να είμαστε ειλικρινείς! Ποια είναι λοιπόν τα 10 συχνότερα ψέματα που λέμε στους άντρες;
1. «Έχω κοιμηθεί με Χ άντρες»
Ίσως σας  πουν λιγότερους, ίσως περισσότερους, ίσως δεν θυμάται. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν λένε τον πραγματικό αριθμό. Μπορεί να μη νιώθει άνετα, να ντρέπεται ή να θέλει να φανεί πιο έμπειρη από σένα. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να μάθετε την αλήθεια, προσπαθήστε να τις κάνετε  να ομολογήσουν πρώτες, αν κι εδώ που τα λέμε δεν έχει σημασία!
2. «Ήταν τέλεια»
Είτε δεν είχε όρεξη είτε το σεξ δεν ήταν όντως καλό, είναι δύσκολο για μια γυναίκα να είναι ειλικρινής, ειδικά αν τα νέα δεν είναι καλά. Βασιστείτε στη γλώσσα του σώματος και θα καταλάβετε.
3. «Δεν σε έχω απατήσει ούτε πρόκειται»
Ο νούμερο ένα τσακωμός μεταξύ των ζευγαριών: η απιστία. Δύσκολο να ξεστομίσεις ότι τα έκανες μπάχαλο. Είστε σίγουροι ότι αντέχετε την αλήθεια;
4. «Είμαι Χ κιλά»
Μα κάνουν τέτοιες ερωτήσεις σε μια γυναίκα; Ότι αριθμό ακούσεις, πρόσθεσε 2 με 5 κιλά και θα έχεις τον πραγματικό. Η μόνη περίπτωση να ακούσεις τον αληθινό αριθμό είναι να έχεις απέναντί σου μια αθλήτρια. Υπάρχουν επίσης γυναίκες που θα σου πουν περισσότερα κιλά γιατί δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους.  Γενικά, μην επεμβαίνετε στη σχέση της γυναίκας με τα κιλά της γιατί απλά δεν σας αφορά.
5. «Φυσικά και μπορείς να μου τηλεφωνήσεις»
Καμιά φορά όταν έχουμε έναν άντρα απέναντί μας και μας κάνει αυτή την ερώτηση, δεν μπορούμε να πούμε «όχι». Απλά δεν θέλουμε να γίνουμε κακές. Θα πάρει το μήνυμα όταν δεν θα του τηλεφωνήσουμε ποτέ εμείς.
6. «Θα είμαι έτοιμη σε ένα λεπτό»
Αν πριν από ένα ραντεβού είχατε να λουστείτε, κάνετε μπάνιο, ξυρίσετε πόδια, βάλετε ενυδατική και άλλες κρέμες, βαφτείτε, ισιώσετε μαλλιά, βρείτε ρούχα που σας δείχνουν σοφιστικέ/σέξι/εκθαμβωτική, θα αργούσατε κι εσείς. Γι, αυτό περιμένετε!
7. «Δεν ξέρω»
Φυσικά και ξέρουμε, απλώς δεν θέλουμε ή δεν είμαστε έτοιμες να σας πούμε. Όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε κι εσείς.
8. «Ήταν πολύ νόστιμο«
Αν μας μαγειρέψετε, δεν μας νοιάζει τι γεύση είχε. Θα σας πούμε ότι ήταν απλά υπέροχο. Κρατήστε αυτό!
9. «Καλά είμαι»
Ίσως ένα από τα συχνότερα ψέματα που ξεστομίζουν οι γυναίκες. Είμαστε συναισθηματικά πλάσματα και η διάθεσή μας έχει αλλαγές. Μπορεί να είναι ανάδρομος ο Ερμής, να έχουμε περίοδο, να μας ενοχλεί που βλέπετε μπάλα, να μας έσπασαν τα νεύρα στο γραφείο και τώρα να έχουμε μια στοίβα για σίδερο κ.α. Είναι δικό σας θέμα αν θέλετε να κρατήσετε μια απόσταση ασφαλείας ή να μπείτε στο ναρκοπέδιο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μας ακούσετε.
10. «Ήταν σε έκπτωση»
 http://joytv.gr
Δεν ήταν. Απλά δεχτείτε το.