31 Αυγ 2013

Aχ...Προεδρε ΠΑΝΟ...

Αχ Πάνο...Πρόεδρε Πάνο. Τι ήταν αυτό πάλι, με την δημοσκοπηση της metron analysis που δημοσίευσε ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ το Σαββατοκυριακο. Η ίδια εταιρεία που σε είχε τον Απρίλιο στα ουράνια αφού σου έδινε στην πρόθεση ψήφου 6,6% και στην εκτίμηση ψήφου 9,5% σε κατεβάζει τωρα στα βαραθρα αφου σου δίνει στην... πρόθεση ψήφου 3,3% και στην εκτίμηση ψήφου 5,1%. 
Την ώρα που η τρικομματικη κυβερνηση Σαμαρά έπεφτε μέσα σε ηθική και πολιτική απαξίωση, την ώρα που οι Έλληνες βλέπουν τους δημοτικους αστυνομικους και τους σχολικους φυλακες να χανουν την δουλεια τους και έντρομοι σκέφτονται "ποιος θα ειναι το επόμενο θυμα", την ώρα που η μεσαία τάξη δεν προλαβαίνει να πληρώνει φόρους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταβαραθρώνονται δημοσκοπικά. Γιατί αραγε συμβαινει αυτο το παράδοξο. Εμείς τα λεγαμε εδώ και καιρό και τα τονίζαμε ολο το καλοκαιρι. Η αδυναμία προβολής αξιόπιστης αντί-μνημονιακής πολιτικής πρότασης και αξιόπιστου πολιτικού λόγου, οι δημόσιοι καβγάδες μεταξύ βουλευτών, η αποχώρηση μετά το συνέδριο όσων σοβαρών στελεχών είχαν απομείνει έφεραν αυτά τα ολέθρια δημοσκοπικά αποτελέσματα. 
Και όσο για το επιχείρημα ότι θα αλλάξει η κατάσταση μετά την εμφάνιση του Προέδρου Πάνου στην ΔΕΘ επιτρέψτε μας να έχουμε βάσιμες αντιρρήσεις. Όσο δεν διορθώνονται τα παραπάνω χαϊρι και προκοπή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκεται να δουν.