5 Αυγ 2013

Από τις ποινικές διώξεις … στις αποδράσεις στην Μύκονο με το υπερπολυτελές σκάφος ο Θωμάς Λιακουνάκος

Έξι μέρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελέα διαφθοράς, ο Θωμάς Λιακουνάκος φαίνεται να μην πτοείται και έτσι, αποφάσισε να επισκεφθεί το κοσμικό νησί της Μυκόνου με το σκάφος του....

Παρέα με την σύζυγό του Νατάσα, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του τραγουδιστή Βάσω εθεάθη ο γνωστός επιχειρηματίας, εις βάρος του οποίου μάλιστα εκκρεμεί ποινική δίωξη για αδικήματα απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, άμεσης συνέργειας σε απιστία και ηθικής αυτουργίας σε αυτή.
Η παρέα, έφθασε στην παραλία Πανόρμου σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews με το υπερπολυτελές φουσκωτό σκάφος Apache του επιχειρηματία την Τετάρτη ενώ ένα βοηθητικό σκάφος τους αποβίβασε στην αμμουδιά. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Γιώργος Ζαγκλάρας, ιδιοκτήτης εστιατορίου όπου έφαγαν. Τρείς ώρες αργότερα επιβιβάστηκαν ξανά στο ταχύπλοο και χάθηκαν για νέους προορισμούς.
liakounakos-570
Ο γνωστός ως «χαμελέων» της αγοράς αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω του τις δικαστικές μάχες και να τραβήξει πλώρη για τα νησιά του Αιγαίου.
Εξάλλου, το μεταφορικό μέσο που κατέχει αναπτύσσει τόσο μεγάλες ταχύτητες που μια σύντομη απόδραση κάθε άλλο παρά προβληματίζει τον ιδιοκτήτη και την παρέα του.
 http://www.koolnews.gr