15 Αυγ 2013

Ένα εορταστικό αφιέρωμα στους Παναγιώτηδες/Πάνους!...

Σημαντικές ή σουρεαλιστικές στιγμές διάσημων Ελλήνων που μοιράζονται το ίδιο όνομα - με ...
αφορμή τη γιορτή τους...


*Μιας και η Γλυκερία Μπασδέκη έκανε ήδη χτες ένα εκπληκτικό ποστ για τις Μαρίες, εγώ κάνω τους Παναγιώτηδες :)


Το Cover Boy.

Παναγιώτης Μητσάκος: Ο πολίστας που έγινε μοντέλο του Calvin Klein


Είναι μόνο είκοσι δύο ετών, ξεκίνησε ως πολίστας του Νηρέα Χαλανδρίου και έπειτα του Ποσειδώνα Ιλισίων. Ο Παναγιώτης Μητσάκος άφησε τις πισίνες για τις πασαρέλες, και σήμερα είναι μοντέλο του οίκου Calvin klein. #

Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο σημερινός Υπουργός Πολιτισμού παλιά ήταν δημοσιογράφος, τάιζε πίτσες τον Λεβέντη και φωτογραφιζόταν για τα εξώφυλλα τηλεπεριοδικών έτσι...



Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Εικαστικός και performance artist. Η επηρεασμένη απ' τον Leigh Bowery εμφάνισή του, και οι καβγάδες του γράφτηκαν στην τηλεοπτική ιστορία.



Πάνος Καμμένος

Ήταν βουλευτής για δεκαετίες, ήταν σε Υπουργείο κι όμως του φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι.

 Το πρόσφατο status του στο FB με αφορμή τη σημερινή ημέρα:



Πάνος Κιάμος


Θα χαρεί πολύ να γίνετε μέλη στο Fan Club του. Θα χαρεί επίσης να τραγουδήσει σε οποιοδήποτε σφραγισμένο από το ΣΔΟΕ μαγαζί.

Πάνος Μεταξόπουλος

Χορευτής/χορογράφος/τηλε-κριτής


Πάνω, σε αρχειακή φωτογραφία με τον πατέρα του Φώτη, το 1983

Πάνος Χ. Κούτρας

Από τους σημαντικότερους σύγχρονους σκηνοθέτες. Μετά την βραβευμένη Στρέλλα, ετοιμάζει νέο φιλμ που θα λέγεται XENIA.

Αντιγράφω από το Flix:

Γυρίζεται αυτήν την εποχή στην Ελλάδα, έχοντας ξεκινήσει από την Κρήτη, την Αθήνα και διασχίζοντας τη Λάρισα, τον Πηνειό, την Κοζάνη, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Το «Xenia» αφηγείται την ιστορία του Ντάνυ και του Οδυσσέα, δύο αδερφών που μετά το θάνατο της Αλβανής μητέρας τους ξεκινούν ένα ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να συναντήσουν τον Ελληνα πατέρα τους. Μια από τις στάσεις, ίσως η πιο σημαντική, είναι το εγκατελελειμμένο Xenia της Κοζάνης, ένας τόπος - καταφύγιο και ταυτόχρονα αποκαλυπτικός, μνήμη μιας Ελλάδας άλλων εποχών και αφετηρία για το μεγάλο τέλος της διαδρομής τους. Εκεί βρέθηκε και το Flix καταγράφοντας σκηνές από το χώρο και το γύρισμα:





Παναγιώτης Κονδύλης

Ο Παναγιώτης Κονδύλης (17 Αυγούστου 1943 – 11 Ιουλίου 1998), υπήρξε Έλληνας φιλόσοφος, συγγραφέας και μεταφραστής. Έγραψε κυρίως στα γερμανικά και μετέφραζε ο ίδιος τα βιβλία του στα ελληνικά. Το έργο του τον τοποθετεί στη συνέχεια της παράδοσης των Θουκυδίδη, Νικολό Μακιαβέλι και Μαξ Βέμπερ.

Διάβασα, και συστήνω, μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στο περιοδικό ΔΙΑΒΑΖΩ, στον Σπύρο Τσακνιά. Έχει τίτλο: Παναγιώτης Κονδύλης: Εκπλήσσομαι αν κάποιος συμφωνεί μαζί μου

Παναγιώτης Γιαννάκης



Ιστορικές στιγμές, τα τελευταία λεπτά

Πάνος Μιχαήλ

Εικαστικός / φωτογράφος / μπλογκερ.

Το NoMiraclesHere του είναι ένα αριστούργημα.

Παναγιώτης Βασιλόπουλος



Μπασκετμπολίστας. Να και τα βαφτίσια του παιδιού του.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ολόκληρη η εργογραφία του:



Και μία φωτογραφία απ' το γάμο του με την Ρούλα Κορομηλά, το 1988.



Πάνος Κατσιμίχας

Δεν είμαι σίγουρος ποιος απ' τους δύο είναι ο Πάνος, πάντως βρήκα μια ωραία συναυλία τους, ολόκληρη, στο YouTube.



Παναγιώτης Ψωμιάδης



Σημερινή, εορταστική του δήλωση!

Πάνος Κουτρουμπούσης

Eminence grise του χώρου, μεταξύ μπήτνικ, νεοϋπαρξισμού και Φρανκ Ζάππα, φυγάς και πλάνητας ολόκληρη ζωή και τώρα υπόγειος συγγραφέας και εικαστικός.

Διαβάστε τη συναρπαστική ζωή του, όπως την αφηγήθηκε ο ίδιος στη LIFO

Παναγιώτης Πετράκης



To είδα όλο το άρθρο είναι η αλήθεια, και το μαγιό του δεν το βλέπουμε πουθενά και καθόλου, εκτός αν ο Μάκης Δελαπόρτας θεωρείται μαγιό.

Παναγιώτης Φασούλας

Ένα απίθανο βίντεο:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ " ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ " ( ΕT1 - 1995 )



Ο Παναγιωτης Φασουλας κανει δηλωσεις στον δημοσιογραφο της ΕΡΤ Γιαννη Καραλη μετα το τελος του αγωνα Ελλαδα - Γιουγκοσλαβια στην πρεμιερα του Ευρωμπασκετ 1995 που εγινε στην Αθηνα ..ο Φασουλας ειναι πολυ εκνευρισμενος οχι μονο για την ηττα της εθνικης και την κακη , εις βαρος μας , διαιτησια αλλα περισσοτερο για την χαλαροτητα που εδειξαν ,στις εκδηλωσεις τους οι Ελληνες φιλαθλοι στην παραταση του ματς αφου αντι να "σπρωξουν" με την φωνη και τον παλμο τους διεθνεις για την τελικη νικη , ετρωγαν , συμφωνα με τον Φασουλα , "πατατακια" στην εξεδρα ,ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν οτι ειναι αυτα που διαφημιζε ο Φανης Χριστοδουλου μετα το Ευρωμπασκετ 87 προτρεποντας το κοινο σε "γαριδοφαγια" .. Περα απο το "χαριτωμενο" της υποθεσης η συγκεκριμενη δηλωση ηταν αρκετη για να πυροδοτησει τα ΜΜΕ της εποχης ,που σχολιασαν ποικιλοτροπως την φραση αυτη που εγραψε ιστορια και πολλοι την θυμουνται ακομα ..

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Τώρα - και τότε



Στο τώρα πάντως έχει δουλειές με φούντες από ό,τι φαίνεται:

Σε τρία σίριαλ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης
Σε τριπλό και όχι διπλό ταμπλό θα παίζει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, εκτός από τα "Κλεμμένα όνειρα" και το "Με τα παντελόνια κάτω", ο ηθοποιός ετοιμάζει αυτή την περίοδο τις βαλίτσες του για την Κύπρο. Ο Έλληνας πρωταγωνιστής συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά "Ονειρο ήταν". Η σειρά αν και προορίζεται για το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί και στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Λαφαζάνης



Από το Ράδιο Αρβύλα: Αυτιάς και Λαφαζάνης αλληλογλείφονται και αλληλοτσακώνονται για το αν ο τελευταίος πρέπει να καθήσει στην εκπομπή του πρώτου ή να φύγει.

Χρόνια πολλά σε όλους! Πείτε ποιους ξέχασα :-)

[+] Ο πιο κουλ Πάνος όλων των εποχών, είναι φυσικά αυτός...

http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU

Άρης Δημοκίδης