29 Αυγ 2013

Έτοιμοι για όλα οι Σύροι: Με πιλότους-καμικάζι θα απαντήσουν σε επίθεση των ΗΠΑ

Πιλότους-καμικάζι, όπως η Ιαπωνία στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει η Συρία σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian και πηγές της από αξιωματικό του συριακού στρατού.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, που υπηρετεί σε μονάδα αντιαεροπορικών κοντά ...
στη Δαμασκό, είπε, ότι 13 πιλότοι υπέγραψαν «δήλωση» στην οποία δέχθηκαν να σχηματίσουν «πλήρωμα μαρτύρων αυτοκτονίας για να επιτεθούν στα πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ».
«Αν οι ΗΠΑ και η Βρετανία εξαπολύσουν έστω και έναν πύραυλο, εμείς θα απαντήσουμε με τρείς ή τέσσερις και αν τα πολεμικά αεροσκάφη τους εισβάλλουν στον εναέριο χώρο μας τότε θα αντιμετωπίσουν κόλαση φωτιάς» δήλωσε ο πιστός στον Άσαντ 30χρονος αξιωματικός.
«Ακόμα και αν δεν μπορούσε να καταρρίψουμε τα αεροσκάφη τους με αντιαεροπορικά πυρά, έχουμε πιλότους που είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε αυτά τα ξένα αεροπλάνα με τα δικά τους μαχητικά και να τα τινάξουν στον αέρα» συμπλήρωσε.
Βέβαια, η εφημερίδα δηλώνει πως δεν μπόρεσε να διασταυρώσει την πληροφορία του αξιωματικού προσθέτοντας, πως ο συγκεκριμένος έχει επικοινωνήσει πολλές φορές τους τελευταίους 12 μήνες προσφέροντας αξιόπιστες πληροφορίες για συγκρούσεις ανάμεσα σε αντάρτες και τις δυνάμεις του Άσαντ.
http://www.koolnews.gr