4 Αυγ 2013

Χαμος στην Ν.Δ Εβρου:Η Νίτσα Καράκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και προειδοποιεί ..

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την κ. Παγώνα Καράκη το όνομα της οποίας τις τελευταίες μέρες διέρρευσε ως  εν δυνάμει αναπληρώτρια διοικήτρια ...
για την διοίκηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου,  μας ενημέρωσε ότι ουδέποτε κατέθεσε αίτηση ενδιαφέροντος για θέση υποδιοικήτριας προς την 4η υγειονομική περιφέρεια και κάθε φήμη  είναι ανυπόστατη.

Όπως μας δήλωσε συμμετείχε με αίτηση ενδιαφέροντος και τα καθορισμένα από τον διαγωνισμό απαραίτητα δικαιολογητικά  για θέση Διοικήτριας.
Μετά την αξιολόγηση από την επιτροπή του Υπουργείου Υγείας από την οποία  επιλέχθηκε κατά την πρώτη φάση της αξιολόγησης όπως μας γνωστοποιεί  διεκδίκησε μαζί με άλλους αξιόλογους και ικανότατους υποψήφιους από την Ν.Δ την Διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, θέση η οποία δεν είχε το ασυμβίβαστο της εντοποιότητας σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
Αναφέρουμε ότι η κ. Καράκη είναι ένα στέλεχος της Ν.Δ που πέραν των καθορισμένων από τον διαγωνισμό προσόντων, σταδιοδρόμησε επί 30 χρόνια στο χώρο της υγείας και συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τον τομέα αυτό .Σε αναμονή των ανακοινώσεων των προσώπων για τον Οργανισμό αυτό της Υγείας στο Νομό, μας διευκρινίζει ότι  θα σεβαστεί  απόλυτα κάθε επιλογή προσώπου με τεχνοκρατική ιδιότητα.
Αλλά, αν από το Υπουργείο Υγείας προκύψει πολιτική επιλογή από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ μας δηλώνει ότι : ούτε  η κομματική της ιδιότητα,ούτε οι διαχρονικοί αγώνες της, ούτε οι προσδοκίες των ψηφοφόρων της Ν.Δ στο Νομό Έβρου οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη και έδωσαν τόσο μεγάλα ποσοστά στη Ν.Δ στις εκλογές του 2012 και χρόνια τώρα με κάθε τρόπο αντιμετώπισαν την πράσινη λαίλαπα σε όλες τις μορφές της, δεν θα της επιτρέψουν πλέον  να συμμετάσχει  με καμία κομματική ιδιότητα στην  ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ από τις στάχτες του  στο Νομό, κυρίως αν αυτή  προκύψει και πάλι από  τις υποχωρητικές επιλογές του κόμματος της σε κάθε εκβιαστικό αίτημα από το κόμμα αυτό και τα στελέχη του.
Η συγκυβέρνηση της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ σε εθνικό επίπεδο μας είπε,  μπορεί να αποτελεί την δεδομένη στιγμή εθνική αναγκαιότητα αλλά σε επίπεδο Νομού τα πολιτικά μηνύματα,τα πολιτικά στελέχη και οι απλοί ψηφοφόροι της Ν.Δ δικαιούνται  του ανάλογου σεβασμού και της ανταπόδοσης εμπιστοσύνης από μέρους των ανώτατων οργάνων της. 
Εν αναμονή λοιπόν….



26 σχόλια :

  1. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.
    Απάντηση
  2. ΑΨΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
    Απάντηση
  3. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥΔΗ ΝΙΤΣΑ ΚΑΡΑΚΗ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΝΤΟΛΙΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΔΙΟΤΙ Θ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ...
    Απάντηση
  4. μπραβο, αξια. Σωστη τοποθετηση οπως του Κελετση. Ρουφος, Σταυρακογλου και λοιποι ειναι λιγοι τελικα. Δεν εχουν τα κοτσια , μονο τον ευατουλη τους σκεφτονται.
    Απάντηση
  5. gatzoli.το ονομα της ΚΑΚΑΛΗ διευρευσε, πως προεκυψε η ΚΑΡΑΚΗ; ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
    Απάντηση
  6. Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΓΑΘΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ. ΕΛΕΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ, ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
    Απάντηση
  7. KI OLA GINONTAI GIA NA TAKTOPOISI O STAMATHS THN AGAPHMENH TOU KAKALI STO DIDIMOTIXO
    Απάντηση
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΓΚΑΤΖΟΛΙ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, Η ΚΑΚΑΛΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, Η ΚΑΡΑΚΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ; Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    Απάντηση

  9. ολοι φυλακη θα πατε κοπροσκυλα. ειδατε τον μπερλουσκονι, ερχεται και η σειρα σας.
    Απάντηση
  10. ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΣΕΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ .
    Απάντηση
  11. Καποιοι τελικά τολμούν να μιλήσουν! Ευγε κ. Καράκη
    Απάντηση
  12. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο Γεροντόπουλος στο Σουφλί.
    Απάντηση



  13. αφου δεν παιρνει θεση ο Γεροντοπουλος , πλησιαζουν εκλογες. ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ εκει που πρεπει να ειναι και του αξιζει.
    Απάντηση


  14. παγωνα, κανε τωρα παλι Like sto fb.
    Απάντηση
  15. Γεροντοπουλε θα φας καλά με τις επιλογες σου. Ερχεται ο Σταυράκογλου μαζί με Τοψίδη και θα σου πάρουν και τα σώβρακα στις εκλογές
    Απάντηση
  16. Αφου δεν εχει τα κοτσια ο χαζοζαρουμενος, ολοι στον Σταύρο θα παμε. θα τον βγαλουμε πρωτο με διαφορα.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ. ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΑΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ!
  17. ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ; ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΠΩςΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ; ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1Ο ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΑΖΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.....
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ, ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
  18. Τα στελέχη αντιδρούν όταν πρέπει και όταν νομίζουν ότι θα είναι χρήσιμοι, και όχι όταν δεν τους επιλέγουν για κομματικά οφίτσια.gatzoli ΕΣΎ ξέρεις ποιοί απο την Ν.Δ και απο τα τοπικά στελέχη έκαναν κριτική στον πρόεδρο και στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στην επιλογή ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και στην επιστροφή ,καταστροφή των μπακογιάννη Άδωνι και λοιπά του ΛΑΟΣ.
    Απάντηση
  19. ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ. θα σε μαυρισουμε στις εκλογες, δηθεν δεν ασχοληθηκες με τους διοικητες, χαχαχαχα. ΟΥΣΤ χαζοχαρουμενε, ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ- ΤΟΨΙΔΗΣ
    Απάντηση
  20. o Akhs einai teleiomenos apo oles tis meries.
    Απάντηση
  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!
    ΓΙΑ ΚΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΜΕΤΖΌΠΟΥΛΟ...
    Απάντηση
  22. TRAKADORE,
    ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.
     http://www.gatzoli.gr