21 Αυγ 2013

Νέα ΜΕΡΑ: Ο κ. Καράογλου φέρει προσωπική ευθύνη για «το σφυρί» στις κατοικίες των Ελλήνων

Το Γραφείο Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», ,με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας των βουλευτών του Κόμματος κκ. Ν. Σταυρογιάννη και Γ. Κουράκου για την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών ως το 2016 από τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:..


«Ο κ. Καράογλου ανέλαβε για λογαριασμό του πρωθυπουργού τον θλιβερό ρόλο να απορρίψει την τροπολογία για την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών ως το 2016 που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Ν. Σταυρογιάννης και Γ. Κουράκος.

Με την απόρριψη της τροπολογίας ανέλαβε ταυτόχρονα την ευθύνη να εξηγήσει γιατί αφήνει να βγουν «στο σφυρί» οι κατοικίες των συμπολιτών μας, μεταξύ άλλων και εκείνων της εκλογικής του περιφέρειας, της Β' Θεσσαλονίκης.

Δεν το έπραξε.

Ελπίζει προφανώς στη λήθη του Ελληνικού Λαού μέχρι τις επόμενες εκλογές και επαναπαύεται στην ελπίδα ότι ο Ιστορικός του μέλλοντος δεν θα ασχοληθεί να κρίνει τον σημερινό Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης και θα επικεντρωθεί μόνο στις ευθύνες του ίδιου του κυρίου Σαμαρά για το «ξεσπίτωμα» των Ελλήνων.»