18 Αυγ 2013

Η Μαντόνα γυμνή, λίγο πριν γίνει «πιο διάσημη κι απ’ το Θεό» (αλλά και λίγο μετά)

Μπορεί τελευταία η Lady Gaga να μας έχει βομβαρδίσει με πλήθος γυμνών εμφανίσεων, ένεκα της προώθησης της νέας δισκογραφικής της δουλειάς «ARTPOP». Δεν είναι όμως η πρώτη που…
τα πέταξε, προκειμένου να παγιώσει μια εικόνα, τόσο καλλιτεχνική, εμπορική, αλλά και ερωτική.
Όπως και να το κάνουμε, σε αυτά πρώτη ήταν, είναι και θα είναι η Μαντόνα, η οποία κατάφερε να μπει στην καρδιά του αντρικού κοινού όταν έκανε τη μία αποκαλυπτική φωτογράφιση μετά την άλλη.
Η αλήθεια είναι πως δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το γυμνό και η πρόκληση υπήρξε στοιχείο πάνω στο οποίο βασίστηκε, τόσο πριν γίνει διάσημη (όταν μελαχρινή ακόμα πόζαρε για άγνωστους φωτογράφους), όσο και αφότου κατέκτησε τον κόσμο κι έγινε «πιο διάσημη κι απ’ το Θεό» (όπως είχε πει η ίδια).
Η Μαρία Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε, γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1958, μετρά μία μακροχρόνια πορεία -σαράντα σχεδόν χρόνων- στο χώρο της σόουμπιζ, του σεξ, της πρόκλησης, της επιτυχίας και των σκανδάλων κι απ’ ότι φαίνεται, το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα.
Μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά της, λοιπόν, σάς κάνουμε δώρο αυτή τη φωτογραφική συλλογή, αλλά και το τραγούδι της «Justify My Love».
Απολαύστε υπεύθυνα:http://www.koolnews.gr/extras/i-madonna-gimni-ligo-prin-ginei-pio-diasimi-ki-apo-to-theo-alla-kai-ligo-meta-eikones-kai-video/gallery/236658/236695/