29 Αυγ 2013

Ραχηλ μετανοημένη και κλαίουσα

Αχ Πάνο, Πρόεδρε Πανο..... Έχεις άστρο. Ολα δεξιά σου πάνε. Η ενότητα στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκαταστάθηκε και πάλι η παρεξήγηση λύθηκε. Έτσι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων η κατά τον Πρόεδρο Πάνο φόβος και τρόμος των συγκυβερνώντων  θα συνεχίσει ενωμένη να χτυπά αλύπητα την ...ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 
Ο Βουλευτής Αχαιας των Ανεξάρτητών Ελλήνων κ.Γ.Νταβρής εξήγησε στα πειθαρχικά όργανα του κόμματος του ότι τα όσα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ψιλοτάκουνα, παπαγάλους, απόφοοιτους ΤΕΙ κλπ δεν αφορούσαν την συνάδελφο και ομοιδεατησα του Βουλευτή Κοζάνης κ.Ραχήλ Μακρή αλλά την αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Φ.Γεννηματά. Κατόπιν των εξηγήσεων του κ.Γ.Νταβρή το εσωκομματικό θέμα που συγκλόνισε από τις αρχές του καλοκαιριού τους Ανεξάρτητους Έλληνες έληξε. 
Απόδειξη, η κ.Ραχήλ Μακρή μετανοημένη και κλαίουσα έσπευσε να αποσύρει την μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του κ.Γ.Νταβρή για το εν λόγω θέμα. Ταυτόχρονα εμφανώς μετανοημένη και πάντα κλαίουσα γοερώς συναντήθηκε με τον κ.Γ.Νταβρή. 
Δυστυχώς για εσένα Πάνο...Πρόεδρε Πάνο η κ.Ραχήλ Μακρή ούτε μετανόησε ούτε έβαλε τα κλάματα, ούτε την μήνυση εναντίον του Γ.Νταβρή απέσυρε. Αντίθετα συνεχίζει απτόητη την κόντρα που ξεκίνησε ο κ.Γ.Νταβρής. 
Ηθικό Συμπέρασμα. Και κωλοτούμπα και την μήνυση να τρέχει. Χωρίς κέρδος κέρατα για τον κωλοτούμπα. Και μετά ψαχνονται στην Χαροκοπου γιατί κατρακυλάνε δημοσκοπικα. Ποιος λογικός ανθρωπος δίνει ψήφο σε αυτούς που αλλάζουν θεση χωρίς να κερδίσουν τιποτε. Γιατί ειπαμε και κωλοτουμπα και η μηνυση τρεχει