8 Αυγ 2013

Νικήτα (ς) ο πολιτικός Αράχνη

Με ιδιαίτερη ικανότητα ο Νικήτας ταχτοποιεί τους συνεργάτες του και παράλληλα παίζει με τις ισορροπίες μέσα στήν Ν.Δ.
Κατάφερε νά πασάρει ..μέσα στο Μητσοτακεικο ενα δικό του παλληκάρι.Συγκεκριμένα ..

Διευθυντής του Υπουργικού Γραφείου του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει ο αποτυχημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δημο της Αθήνας κ. Μελιτσιώτης,σημειώνουμε δε οτι ο κύριος αυτος ειχε..διατελέσει στην κυβέρνηση Καραμανλή ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΟΠΑΔ με μηδενικό εως ανύπαρκτο έργο.Ας μήν ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι η σύζυγος του κυρίου ανήκει στον στενό πυρήνα συνεργατών του Νικήτα και συνέβαλε ...στην θαυμαστή πορεία του κ.Κακλαμάνη ..με τά γνωστά ..αποτελέσματα.

Συνεχίζοντας το άπλωμα του ιστού ο Νικήτας κατάφερε εδω και καιρό να τοποθετήσει πάλι στο ΕΚΕΠΥ(..φορεα του Υπουργείου Υγείας), σαν Διοικητή τον γνωστό Δόκτορα κ.Ευσταθίου -γνωστού και ως Αρνιακου του Υπουργείου Υγείας μιά και το μόνο πού κάνει ειναι να εκδίδει ..δελτία καιρού και πυρκαγιων.Δέν σταματά ομως εδώ ..μετα απο παρέμβαση στον Άδωνι ο Δοκτωρ Ζιβαγκο -Ευσταθίου τοποθετειται και μέλος της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Φανταζόμαστε οτι λόγω της κρίσης ο Δοκτωρ..θα αποσυρθεί απο την είσπραξη και των δύο εξόδων παράστασης.

Μόλις μάθουμε πού θα στειλει ο Νικήτας 2 αλλους βασικούς συνεργάτες του έναν άνδρα και μία γυναίκα τότε θα καταλάβουμε ποιος θα χάσει σε τυχόν αγώνα διαδοχής του Αντώνη .