23 Αυγ 2013

Παγκαλικη η νεολαια των ΑΝΕΛ

Στη λογικη του Θοδωρου Παγκαλου οι νεολαιοι των ΑΝΕΛ. Θεωρουν οτι οι σημερινοι 20ρηδες εχουν ευθυνη για τη σημερινη κατασταση την οποια οφειλουν να αναλαβουν. 

Η λογικη "μαζι τα φαγαμε" σε ολο της το μεγαλειο.

Διαβαστε την τελευταια παραγραφο και σημειωστε:..

Σε αυτήν την ενορχηστρωμένη επίθεση η κοινωνία πρέπει να σταθεί ενωμένη, μακρυά από διχαστικές και εξτρεμιστικές λογικές. Πρέπει ενωμένη να κάνει το βήμα προς τα εμπρός, να διεκδικήσει τα εκλιπόντα δικαιώματά της. Να δείξει πως είναι ενωμένη μπροστά στον επερχόμενο κοινό κίνδυνο. Να επιλέξει σωστά και να αποδεχθεί συνολικά αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά το μερίδιο ευθύνης του για τη σημερινή κατάσταση. Είναι γνωστό πως η αποδέσμευση από ένα εγκαθιδρυμένο καθεστώς και από μία ριζωμένη νοοτροπία δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν έχεις υπαχθεί ιδιόβουλα σε αυτό. Πρέπει όμως, τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, ενωμένη να πορευθεί στο δρόμο των λογικών της διεκδικήσεων και της απαγκίστρωσης από το μνημόνιο, που και φθαρτικό αλλά και παράλογο είναι. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει η επανάσταση του αυτονόητου. 

Α) Λογικη Παγκαλου: οι νεοι εχουν ευθυνη για τη σημερινη κατασταση, δηλαδη τα φαγαμε ολοι μαζι
Β) Λογικη Χαΐκαλη: ενωμενοι ολοι μαζι, δηλαδη και με τους μνημονιακους εφιαλτες που λενε ΝΑΙ σε ΟΛΑ
Γ) Λογικη Παπανδρεου: να κανουμε την επανασταση του αυτονοητου οπως μας ζητουσε πρωτος ο ΓΑΠ και που τελικα κατεληξε σε εθνικη προδοσια.