15 Σεπ 2013

ΠΑΤΡΑ: Δίνει 3.500 ευρώ σε μεσίτη… για να του βρει γυναίκα που να ξέρει πιγκ πογκ -Όλες οι περίεργες απαιτήσεις του εύπορου Πατρινού

Μπορεί να έχει απευθυνθεί σε μεσίτη για να… ανοίξει σπίτι, αλλά η περίπτωσή του, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι: Διότι δεν αναζητά συζυγική στέγη, όπως εύκολα θα υπέθετε κανείς, αλλά…
σύζυγο!
Ναι, καλά διαβάσατε: Έχει αναθέσει σε μεσίτη ακινήτων, να του βρει επ’  αμοιβή φυσικά, τη γυναίκα των ονείρων του!
Συμβαίνει στην Πάτρα και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, αφού ο ενδιαφερόμενος εκτός από πολλά προσόντα και μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έχει και μάλλον παράξενες απαιτήσεις. Αρκεί να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα στα άλλα απαιτεί, η μέλλουσα γυναίκα του, κάθε Κυριακή να πηγαίνουν μαζί στην εκκλησία και να παίζει… πινγκ -πονγκ!
 
Πρόκειται για εύπορο Πατρινό, γόνο γνωστής οικογενείας, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας.
Ευειδής, δαψιλής και σικάτος, γύρω στα πενήντα, αλλά με μάλλον ιδιαίτερα και αυστηρά γούστα. Έχει αναθέσει λοιπόν στο συμπολίτη μεσίτη, να του γνωρίσει κυρία, με τις εξής απαράβατες προδιαγραφές: Να είναι ηλικίας 25-35 ετών, να είναι «όμορφη και καλή κοπέλα, που να ενδιαφέρεται για γάμο και απαρέγκλιτα να είναι Ελληνίδα».
Θέλει να του κάνει δύο παιδιά (κατά προτίμηση αγόρια, αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε κοριτσάκια), που να τα μεγαλώσουν με ελληνοχριστιανικά ιδεώδη και κάθε Κυριακή πρωί να εκκλησιάζονται, ενώ δεν τον πειράζει εάν η κυρία είναι χωρισμένη. Στην περίπτωση αυτή όμως, δεν θα πρέπει να έχει αποκτήσει από το γάμο της τέκνα.
Επειδή όμως ο ίδιος είναι θιασώτης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη να ξέρει και αυτή να παίζει… πινγκ-πονγκ, ή τουλάχιστον να έχει διάθεση να μάθει! Διότι ως γνωστόν, το συγκεκριμένο άθλημα, όπως άλλωστε και ο γάμος, θέλει δύο…
 
Έχουν γίνει και ραντεβού
 
Και αν νομίζετε, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο υποψήφιος γαμπρός  πιο εύκολα θα έβρισκε παρτενέρ για μια παρτίδα πινγκ-πονγκ, παρά για γάμο, πέφτετε έξω: Ήδη σχετικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από πατρινές για τον συγκεκριμένο εισοδηματία και τα τρία πρώτα ραντεβού έχουν πραγματοποιηθεί, παρουσία του μεσίτη σε καφέ της παραλιακής.
Πλην όμως δεν είχαν ευτυχή συνέχεια, αφού οι κυρίες δεν πληρούσαν όλους τους όρους.
Πάντως ο πατρινός εισοδηματίας, δεν απογοητεύεται, ούτε βέβαια και ο μεσίτης, ο οποίος σε περίπτωση επιτυχίας έχει συμφωνηθεί να λάβει 3.500 ευρώ!
Ο συμπολίτης δεν έχει απευθυνθεί σε γραφείο συνοικεσίων, όπως σίγουρα θα ήταν το πιο φυσικό, γιατί όπως έχει εξηγήσει, θέλει να βρεθεί ειδική περίπτωση που να μην κινείται σε γραφικές καταστάσεις και να μην πρόκειται για συμβατική αναζήτηση από το… ράφι! 
Πάντως, αν κάποια κυρία νιώθει ότι διαθέτει τις «προδιαγραφές» και επιθυμεί να απευθυνθεί στο μεσίτη, ο τελευταίος απευθύνει κάλεσμα μέσω του «Κ». Και εμείς θα προωθήσουμε το αίτημα, χωρίς φυσικά… μεσιτικά! 
  http://www.dete.gr